Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fujitsu Esprimo P910 e90+...

Fujitsu Esprimo P910 e90+ számítógépnek a felső vagy az alsó PCI express csatlakozója a 3. 0 x16-os?

Figyelt kérdés
Ezt szoftveresen a gépben valahol meg lehet nézni?

2017. aug. 16. 21:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Lecseréltem a régi Nvidia GT 440 videokartyamat most egy Asus r7 360-ra és mivel mindegyiket HDMI vel használom azt hittem jó lesz. Az Nvidia kártyán volt a beállításokban egy PC mód amin a felbontast be tudtam állítani és jól működött minden. De most lecseréltem a kártyámat és ezen nincs ilyen beállítás. Nagynehezen találtam a monitoron ami hozzáteszem egy NEM smart TV de TV és azon állítottam egy PC módot. Így a felbontás a kép optimalizáltsága jó lenne csak nagyon opálos a kép. Mit állítsak még és hol? De ami fontos lenne hogy melyik PCI express csatlakozóba kell tenni a kártyát mert igen van kettő és mindegyikben ugyan ilyen.
2017. aug. 16. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Üdv!

A szélső a 4x foglalat, de ez benne van a leírásban és oda is van szitázva amúgy.

A PC mód a TV-d (!) beállítása, nem a videókártyáé.

Ha tényleg HDMI-n kötötted össze, akkor amúgy automatikusan kéne felismernie mind a TVnek, mind a PCnek a másik készülék dolgait.

Ha ez után is csúnya a kép, csak egyet jelent: gagyi a TV.

2017. aug. 17. 07:53
 3/3 A kérdező kommentje:
De érdekes h egy olcsobb sokkal kisebb teljesitmenyu kártyánál meg nem gyagyi.
2017. aug. 17. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!