Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ASUS RX470 mellé milyen...

ASUS RX470 mellé milyen processzort érdemes venni?

Figyelt kérdés

A napokban vásároltam a fent említett videokártyát, de azt tapasztaltam , hogy a processzorom FX6300 nem tudja a vga erejét ténylegesen kihasználni, mivel bizonyos játékok alatt a processzor majd összecsinálja magát 100% kihasználtság mellett, a vga meg csak 30-40% terhelésen van.

Tudnátok ajánlani nekem egy processzort amivel a VGA teljes mértékben megtudná mutatni a teljesítményét ?

Nem baj ha új alaplap és ram vásárlással járna a bővítés, mivel úgyis terveztem a gép cseréjét.

2017. aug. 15. 18:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez játékfüggő hogy mennyire CPU vagy VGA igényes, nézz meg egy Witcher 3-at ott meg a proci fog pihenni.

Ha elég az FPS, ami van, akkor felesleges. Ha nem, akkor kis tuning segíthet.

Ha ez sem, akkor válts, az lap+cpu+ram cserével jár.

Ryzen 5 1400 jó proci, mellé egy B350 lap és 3000 körüli ddr4 ram, ha van keret akár 16gb. Hardveraprón nézz szét, sokan árulnak újonnan de boltnál olcsóbban.

2017. aug. 15. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!