Wi-Fi kártya állandóan elromlik a laptopomban. Mit lehet tenni?
Nekem a hanggal csinálta ugyanezt a Win10, folyton lecserélte a gyártó driverét az általa jónak gondoltnak, és nem volt így mikrofonom...
Én Vissza váltottam Windows 7 -e mikor megelégeltem, és már 2 éve stabilan megy. :-)
Szia! Van rá mód. Ki kell kapcsolni az automatikus frissítést. Kicsit macerás, mert alapból nem nem lehet, de érdemes, mert láttam olyat, hogy addig-addig frissített, hogy összeomlott a rendszer.
Itt találsz leírást: [link]
#3: már nem igazán működik ez se, Pró val 1 hónapig, Enterprise -al 1 évig ellehet halogatni, de végül frissül ha akarod ha nem.
Services -t is letilthatod, akkor meg a Windows alert ablakot dobál amíg vissza nem kapcsolod. (elég idegesítő)
Ez a kötelező kikapcsolhatatlan frissítési rendszer amit a MS a Windows 10 -en erőltet, elég idegesítő.
Rendszergazdai parancssorból (windows gomb + X),
másold be az alábbi parancsokat egyenként, futtasd, várd meg ameddig a vizsgálat eléri a 100%-t:
sfc /scannow
Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Ezek sokáig fognak futni. Az utolsó folyamat végén indítsd újra a gépet. Ha nem tudnak hiba nélkül végigfutni a parancsok, akkor futtasd őket csökkentett módban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!