A videókártyám túlmelegszik és leáll. Kismillió lapot néztem a probléma megoldására, mostmár ide fordulok, bővebb info lent. (? )
Kártya: Gty 770
Felmegy 70 fokra és leáll.
Játékoknál szokott előfordulni és ez a baj , ( Warface , Paladinsnál mindíg , LoL -nál néha)
Amiket probáltam :
Újrapasztáztam a procit ; Meghúztam a kártyán az összes csavart ; Drivert telepítettem újra , Ki kompresszoroztam az egész gépet .
Azt figyeltem meg , hogy a kártyán a venti nem pörög olyan gyorsan.
Ami maradhatott , valahol olyat írtak szar a kari áramellátása szal táp kuka, de lehet a kártya hibája , segítsetek légyszi , köszönöm!
70 fok vga-nál semmi, főleg játék alatt.
Ott valami más lesz a gáz.
Proci, táp típúsa?
Hány fokos a proci?
70 foknál nem a videokártya fog elszállni, ahhoz már 80 fok kéne.
Milyen tápod van? chieftec smart, keepout, codegen, zalman, vagy simán gépházhoz adott előre beépített táp, stb akkor az is okozhatja, pontos név nem ártana
Próbáld meg lekapni a gépház oldalát úgy megnézni leáll-e.
Hogy szokott leállni? Simán kikapcsol és leáll egy pillanat alatt, kék halál, szépen elindítja a leállítást, vagy hogyan? Procid milyen, illetve milyen hűtő van rajta?
Valószínűleg régi a tápegység, lehet benne olyan kondenzátor ami már kiszáradt, elöregedett esetleg tönkrement.
Ha tudsz, kérj kölcsön egy csere tápot és nézd meg azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!