Szervergépbe AMD vagy Intel-t rakjak?
Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni egy kisebb saját szervergépet de nem tudom, hogy szerverbe melyik processzort érdemesebb rakni az AMD-t vagy az Intel-t?2017. aug. 13. 17:16
1/6 anonim válasza:
Szerintem egy AMD proci is teljesen jó választás. Gondolom, nem kell tudnia 5 millió játékost kezelnie egyszerre.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem csak kisebb szervereket szeretnék rajta futtatni.
TS3, webszerver
2017. aug. 13. 18:17
4/6 anonim válasza:
Épp nemrég jelent meg AMD threadripper. Ha brutál procira vágynál.
5/6 anonim válasza:
ha nem kell semmi komoly akkor használtan lehet venni szervergépeket
6/6 anonim válasza:
a megfogalmazásból úgyérzem hogy a kérdező nem profi,és a közelében sincsenek az igényei a Threadripper teljesítményéhez.de még Ryzenhez sem.
amiket írtál,arra én vennék egy olcsó 2-4magos komplett gépet használtan.
én pl nemrég vettem 8k-ért egy Dell C2D-s gépet 3GB rammal,meg 1TB-os vinyóval(amin igaz gyűlnek a hibás szektorok,de írta is a PH-s kolléga a hírdetésben).webszerónak,torrentezni,meg amilyen játékszeró épp kell(mostanában minecraft,így 20évesen jött ránk a sárkányölés),bőven elég.
ráadásul a gép kívülről is gyönyörű állapotban van,egész furcsa hogy van egy jól kinéző gépem is a sleeper main rig mellett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!