Mit jelent a sárgán világító led a canon nyomtatón?
Figyelt kérdés
Van egy canon pixma mg2450 típusú nyomtatóm. be van dugva a konnektorba és a számítógépbe is. a számítógép szerint a nyomtató offline és nem tud nyomtatni vagy scannelni. a bekapcsoló gombjára nem reagál csak egy sárga led világít rajt egy háromszög benne egy villám jellel mi lehet a baj?2017. aug. 13. 16:01
2/8 anonim válasza:
ha elveszett volna a kézikönyv innen letölthető:
3/8 A kérdező kommentje:
az lehet hogy a színes kifogyott belőle azonban a fekete biztos nem és én csak fekete fehér dokumentumokat akarok nyomtatni akkor valahogy nem lehetne ezt kiküszöbölni? mindenképpen vennem kell bele színeset is?
2017. aug. 13. 22:21
4/8 anonim válasza:
Én régen úgy csináltam, hogy ha ezt jelezte, akkor kivettem a patront, és jó alaposan megráztam. Egy kicsit még meg lehet nyújtani a működési időt , és legalább kiderül, hogy egyáltalán az e a hiba.
5/8 anonim válasza:
#2 elindított a helyes úton, ebben
a 64. oldalon ott van, hogy a villogások száma szerint mit a hiba...
#2 elindított volna a helyes úton, ha elolvastad volna, mit írt...
6/8 A kérdező kommentje:
a szellemi fogyatékosoknak leírom igen elolvastam és NEM VILLOG hanem FOLYAMATOSAN VILÁGÍT így kicsit nehéz megállapítani a villogások számából a hibát
2017. aug. 15. 01:06
7/8 anonim válasza:
akkor ha nem találod a kézkönyvben:
8/8 anonim válasza:
"a szellemi fogyatékosoknak"
Azokra valóban nem gondoltak, mikor a villogások száma szerinti hibaüzeneteknél a végére odaírták, hogy "A fentiektől eltérő esetekben", és azt hitték, minden felhasználó eljut absztrahálásban odáig, hogy a folyamatos fény is ebbe a kategóriába tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!