Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kingston vagy crucial 2133MHz...

Kingston vagy crucial 2133MHz memória, melyiket?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy ddr4-es crucial 4gb memóriám van a gépbe, de mindenképp 8GB-ra szeretném fejleszteni. Ezért a Kingston HyperX Fury-ra gondoltam, de azt mondták, hogy együtt a két ram nem fok menni.

Később még fejleszteni szeretném többre, de egyenlőre elég ennyi. Viszont azt is hallottam, hogy egyszerre két ramnak kell bent lennie függetlenül, hogy hány gb és ha a kingston-t választom, akkor sokáig csak 1 lesz benne. De mivel mindkét esetnél 2133Mhz-es ramról beszélünk így nem lenne jobb, ha a crucial-ból vennék egy 8-ast és így 12GB lenne?

Mivel több a Kingston, mint a crucial?

2017. aug. 8. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Kingston a jó választás, azért nem menne mert Dual Channel

Ha pedig 2x4GB szeretnél, akkor ez érthető

2017. aug. 8. 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Tehát akkor 1x8gb Kingston-t válaszzak, mint 2 crucial ramot?

A Kingston és a crucial nem menne a DC miatt?

2017. aug. 8. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Van 1x8gb G.Skill Aegis 2800mhz hasonló áron. Játékokban meg nem számít hogy single vagy dual channel
2017. aug. 9. 05:44
 4/4 A kérdező kommentje:
A Mhz-el kapcsolatban meg van kötve a kezem, az alaplapom matt. Én is többet vennék, ha támogatná.
2017. aug. 9. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!