Datruth kérdése:
Melyik az erősebb Gigabyte r7 360 vs Sapphire r9 270x? (játékra)
Figyelt kérdés
és melyik milyen árban mozog használtan?,melyik az eladhatóbb? és ti melyiket választanátok úgy hogy meg kellene vennetek,és úgy hogy ingyen lenne?2017. aug. 8. 07:50
1/10 A kérdező kommentje:
egyébként mind a kettő 2gb-s verzióban.
2017. aug. 8. 08:05
5/10 A kérdező kommentje:
igen az r9 270x összetételben ha minden igaz hasonlít a hd7870-hez de az r9 erősebb talán.
megkérnék mindenkit hogy az ÖSSZES kérdésemre válaszoljon ne csak arra hogy melyik az erősebb mert nem csak ezt szeretném megtudni hanem mindegyiket.
köszönöm az eddigi válaszaitokat is!
2017. aug. 8. 13:52
6/10 anonim válasza:
R9 erősebb
20-30 között mozog használtan mind 2
Talán az R7 360 eladhatóbb
Ha ingyen vagy meg kéne vennem akkor nyilván az R9 270X-et választanám.
7/10 A kérdező kommentje:
és azt megtudnátok nekem mondani hogy az r9 270x miért erősebb? mint pl:a cpu-knál az fx 4350 gyengébb mint a g4560 de miért mi az amiben jobb??
2017. aug. 9. 15:09
9/10 A kérdező kommentje:
köszi néztem ezt énis de én eddig abban a hitben éltem hogy nagy részben csak az órajelek,bitek és a giga számít de akkor ezek szerint ez nem igaz ugye? vagy a bit ami ennyire megnyomja?
2017. aug. 9. 22:26
10/10 anonim válasza:
Nem, nem bit nyomja meg és eddig te éltél tévedésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!