Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi okozhatja ezt a problémát?

Mi okozhatja ezt a problémát?

Figyelt kérdés

a gépem alapjában véve nem rssz... Intel celeron 3.22ghz cpu, 2gb ddr2 667 mhz 1gb ati radeon hd vidi kari... és mi lehet a baja?? midnen játékban max 35fps.... cod4be örülök ha ad 30fps-t

de fura mert ugyan annyi a cod2be az fps-em mint cod6-ba

és nem tudommi okozza...:S:S:S

segítsetek mit kellene vennem bele?? vagy a memória sebessége kicsi?? (667mhz)

2010. máj. 23. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy nagy jatekos, szoval nem igazan tudom hogy mi az idealis konfig manapsag megjelent jatekokhoz, de azert egy otletem lenne: a Celeron proci. Nekem is az van es bar nem jatszok rajta, de ha en be tudom sz*ratni netbongeszessel es szovegszerkesztessel, akkor szerintem egy jatek is megeroltetheti.
2010. máj. 23. 23:08
 2/5 A kérdező kommentje:

igen igen... 3 mozilla ablaknál laggol a gép....

akkor a processzor... mert szerintem is...

2010. máj. 23. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a proci a ludas, hiába 3,2es, egy cerka messze lemarad egy ugyanekkora frek.en működő pentiumtól.
2010. máj. 23. 23:52
 4/5 A kérdező kommentje:
most mi a különbség a celeron meg a pentium között?:O
2010. máj. 24. 00:26
 5/5 anonim ***** válasza:

A Celeron kisebb cahce mérettel rendelkezik + a bus sebesség is alacsony, egy butított pentium tulajdonképpen, kb 35-40%al gyengébb

[link]

2010. máj. 24. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!