Jók a ryzen processzorok?
Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 10:38
1/14 anonim válasza:
2/14 anonim válasza:
Én elvből nem vennék AMD egyelőre. Az FX szériát nagyon elcseszték. Várok még, hogy kiforrja magát. Jelenleg jól elvagyok egy i7 7700K-val. Játékra, videószerkesztésre is tökéletes.
3/14 anonim válasza:
#2 Ennek aztán sok köze volt a kérdéshez..
Jók a Ryzen procik (játékr, munkára egyaránt), jó árban vannak, jelenleg nem érdemes i5-öt venni.
5/14 anonim válasza:
Mindennél IS jobbak, tegyük hozzá! Nem csak a legjobb, hanem mindennél IS jobb! Nálam OC nélkül futtatja 8K-ban a Ryzen 3 1200 a Forza Horizon 3-at. Olyan durva proci, hogy a semmiből megjelent még egy EPIC! beállítási lehetőség is a grafikán belül. Intellel ilyen nem volt. :O
6/14 anonim válasza:
Remélem a 7700k-t folyékony nitrogénnel hűti különben tojást süthet rajta. A Ryzenek jók, az R5 1600at ajánlom.
7/14 anonim válasza:
Mennyi AMD fanboy van itt lol... Az AMD mindig is egy kalap szhar volt. Aki szívni akar vele és jó idegállapota van hozzá, az vegye, de aki kicsit is hosszabb időre tervez és biztosra akar menni, az Intelt vesz tuti.
8/14 anonim válasza:
Az FX széria tényleg szar volt, de itt a Ryzen, azóta bűn i5-öt venni, sőt.. még i7-et is. Aki szeret fizetni túlárazott dolgokért, az nyugodtan vegyen Intelt, akinek van egy kis esze, annak ott a Ryzen. Ha az intel jobb ár/érték arányú terméket dob piacra, nem fogunk Ryzent ajánlani, de amíg nem így van..
Ja.. és mi vagyunk az AMD fanboy-ok.. igen.. :'D
"fos szar amd, only intel" nem is tudom ki írta.. :D
Én sem vagyok oda az AMD-ért, de azért ne elvakultan ajánlgassuk itt mindenkinek a túlárazott cuccokat..
9/14 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok hogy vajon a Coffe Lake is akkor csalódás lesz-e mint az i9 meg az x299.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!