MIért búg a házimozi szett ha rákötöm a számítógépre?
Figyelt kérdés
A dvd be rca val a gépbe ugye jack-el csatlakozik és nagyon búg az egész! Elméletileg a kábel az földelt vagy nemtudom...
Mi lehet erre a megoldás hogy ne búgjon?
(Dvd be beépített erősítő...)
2010. máj. 23. 20:57
1/6 anonim válasza:
Nekem is búg, mert le van földelve és összegerjed, ha átdugod másik konnektorba, tehát ami teljesen másik áramkörön van nem fog búgni, nekem is egy másikba van és úgy faszán megy.
2/6 anonim válasza:
Előző vok, vagy kösd le a földelést.
3/6 A kérdező kommentje:
nem egy áramkörön van 1 szoba 2 külön konektor...
2010. máj. 23. 21:01
4/6 anonim válasza:
Akkooor... Nekem még akkor zúgott amikor három kábel volt összedugva, mert egy nem volt elég, bár gondolom neked csak egy van tehát közvetlen megy gépből gépbe, de még ilyen is lehet.
5/6 anonim válasza:
Egy szobán belül a két konnektor tuti egy áramkörön van.Nem vagyok villanyszerelő de ha lekapcsolod a szoba biztosítékát fogadjunk,hogy egyik konnektorban sem lesz áram.tehát ha az előző által leírt működik elő a hosszabbítót és hozz áramot egy másik áram körön lévő konnektorból.
6/6 A kérdező kommentje:
Meglett a megoldás!
A kábel tv nincs leföldelve sztem. Mert ha kivan húzva a koax a tvből akkor nem búg.
Én meg egyszerűen megoldottam rákötöttem a koax végén levő hüvelyre 1 vezetéket a másik végét meg a hosszabbító földelésébe kötöttem és voilá nem búg:D
Azért kösz a tanácsokat...
2010. máj. 25. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!