2 videokártya 1 gépben?
Figyelt kérdés
Lehet 2 videokártyát úgy berakni a gépbe, hogy nincsenek sehogy sem összekötve? Az egyik AMD a másik Nvidia lenne. Ez lehetséges? Azért gondoltam erre, mert 2 monitort szeretnék használni és mindegyik D-SUB csatlakozású, a fő Nvida kártyámon meg csak 1 analóg kimenet van, viszont van itthon jó pár darab régi AMD kártya is, így egyszerre lenne benne kettő GPU, mindegyikre 1-1 monitor kötve. Tudom, az lenne a jó megoldás, hogy veszek egy HDMI/D-SUB vagy DVI-D/D-SUB átalakítót, de az 4-5 ezer Forint, ez meg ingyen lenne.2017. aug. 4. 08:18
1/6 Derwer válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem ilyen kell, ez DVI-I-ről (ami tartalmaz analóg jelet) alakít VGA-ba, nekem meg DVI-D-ről kell.
2017. aug. 4. 08:29
3/6 anonim válasza:
Újabb windowson / linuxon simán mennie kell, ha van elég PCIe slot az alaplapodon.
4/6 A kérdező kommentje:
Asus P8Z68-V típusú alaplapom van, úgyhogy van elég.
Windows 7-et és Windows 10-et használok egyszerre a gépen, főleg a 7-en kellene működnie. Ezen akkor működne?
Ha igen, hogyan kellene megoldani? Csak simán beépítem és kész?
2017. aug. 4. 09:02
5/6 anonim válasza:
nem fog müködni,
1 nem egyforma videokártya
2 sli kábel kell
6/6 anonim válasza:
5: nem sli-t akar hanem csak több VGA kimenetet, úgy pedig simán megy csak be kell rakni a két kártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!