Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek prog...

Milyen laptopot vegyek prog infora?

Figyelt kérdés
Kb 220ezer van rá, de ez már a teteje, inkább 200körül vennék. Programtervező informatikusnak megyek, így gondolom egy i7 es proci nem ártana bele, plusz egy dedikált kártya. Ti mit ajánlanátok? (Nem nagyon játszanék rajta, max keveset, de nem az a fő cél).

2017. aug. 3. 14:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de még nem jutottam dűlőre. :/ nem akarok olyat venni ami 1 év alatt szét megy. Nektek mi a véleményetek a refurbished laptopokról?? Olyanokat néztem még.
2017. aug. 4. 23:07
 12/15 A kérdező kommentje:
fujitsu a557 -ről vélemény?
2017. aug. 5. 00:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Amit linkeltem, ott írd ki a kérdésedet, hasonlóképpen megfogalmazva.
2017. aug. 5. 00:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Én ezt ajánlom:

[link]

2017. aug. 5. 15:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Használt üzleti vagy használt Apple laptop, ha újonnan drága. Minden más felejtős, ha minőségre vágysz.

Dell Lattitude, HP EliteBook, Macbook Air / Pro, Toshiba Satellite Pro, Fujitsu LifeBook, Lenovo Thinkpad.

2017. nov. 1. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!