Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Teljesen meghalt a VGA (videok...

Teljesen meghalt a VGA (videokartya)?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Annyi tortent hogy a gepem alap jaraton ment csak zene hallgatam es egyszer csak sipolo hang mintha kekhalalt kapott volna es ujraindult azonban, fekete kerpenyo. Ki huztam vissza megint el inditottam ugyan csak fekete minden , majd ki vettem a VGA t es hat alaplaprol megy, vissza tettem a vga t es el elinditom es hat kb mintha aramot se kapna, mas gepbe is probaltam ugyan csak ez szoval teljesen meg halt a VGA vagy ezt meg lehetne esetleg szervizelni ? egy gt 630 as kartyarol van szo.

2017. aug. 3. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:

ezt már nem érdemes szervizelni, mert 20-ért használtan hd 7850-et kapsz, ami jó 2-3x erősebb.

Sajnos régi a kártya. Mire kiderítik mi szállt el, 5 ezer, hozz kell nyúlni az minimum 25e+ áfa, ennyiből már új videokártya is kijön (pl gt 1030, ami alacsony grafikán jó pár mai játékkal is elboldogul).

2017. aug. 3. 14:52
 2/2 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszt :)
2017. aug. 3. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!