Felszöktek a videókártyák árai?
Sziasztok, én egy éve raktam össze egy gépet magamnak , most megint összeakarok egyet , de ahogy nézegettem a videókártyákat valahogy úgy tünik mintha felmentek volna az áraik és nemkicsit , mi ennek az oka? Tudtok erröl valami infót ?
a hasznos válaszokért megy a zöld , köszönöm
kriptovaluta bányászat.
Videokártyával könnyen lehetett, így sokan vettek. Felment a kereslet, de a kínálat fix volt, így az árak felmentek
Igen, tavasz vegen berobbant a banyasz laz, ami ugy juni kozepeig tartott nem kis ivet bejavara, viszont durvan lecsokkent a felere az erteke egy honap alatt, azota stagnal, hullamzik 200 dollar kornyeken a 400 helyett.
Most talan mar latni az alagut veget, lassan rendezodnek majd a VGA arak, de hasznalt VGA-t venni rizikos lesz azert. Nvidia teren az 1060, 1070 szeria az erintett elsosorban. Uj kartyaval is varnek meg kicsit, legalabb honap vegeig, oszig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!