Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Felszöktek a videókártyák árai?

Felszöktek a videókártyák árai?

Figyelt kérdés

Sziasztok, én egy éve raktam össze egy gépet magamnak , most megint összeakarok egyet , de ahogy nézegettem a videókártyákat valahogy úgy tünik mintha felmentek volna az áraik és nemkicsit , mi ennek az oka? Tudtok erröl valami infót ?

a hasznos válaszokért megy a zöld , köszönöm

2017. aug. 1. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:

kriptovaluta bányászat.

Videokártyával könnyen lehetett, így sokan vettek. Felment a kereslet, de a kínálat fix volt, így az árak felmentek

2017. aug. 1. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
A bányászok felvásárolták az újabb AMD kártyákat. Mivel kifogyott a készlet,ezért mindenki a zöld oldalról vásárolt ezért ott is emelkedtek az árak. Amíg tart ez a bányászőrület nemigen lesznek olcsóbbak.
2017. aug. 1. 17:54
 3/5 A kérdező kommentje:
akkor várok ezzel,köszönöm
2017. aug. 1. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, tavasz vegen berobbant a banyasz laz, ami ugy juni kozepeig tartott nem kis ivet bejavara, viszont durvan lecsokkent a felere az erteke egy honap alatt, azota stagnal, hullamzik 200 dollar kornyeken a 400 helyett.

Most talan mar latni az alagut veget, lassan rendezodnek majd a VGA arak, de hasznalt VGA-t venni rizikos lesz azert. Nvidia teren az 1060, 1070 szeria az erintett elsosorban. Uj kartyaval is varnek meg kicsit, legalabb honap vegeig, oszig.

2017. aug. 1. 18:03
 5/5 A kérdező kommentje:
ahogy nézegetem a memória modulok árai is felmentek , 1 évvel ezelőtt vettem a gépembe egy Kingston DDR4 8GB-ot kb. 12 000Ft-ért, most meg ugyanaz 21 500 Ft , ez nagyon nagy emelkedés
2017. aug. 3. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!