I7 7700K és Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming. Elég lesz e hozzá egy Chieftec 600W táp?
Figyelt kérdés
2017. júl. 31. 21:25
1/9 MGéza válasza:
Ehhez ne olyat vegyél... szerintem Smartot akarsz, ami igen rossz ötlet. Tessék valami normálisba befektetni ha már ilyen drága harvereket veszel: Evga G2-G3 Corsair RMx.
2/9 anonim válasza:
Pure power 10 cm 500w
Corsair rm550x
Integra m
3/9 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy ajánlgattok. Én választ várok!
2017. júl. 31. 21:31
4/9 anonim válasza:
Az a baj hogy mi infót várunk... Milyen Chieftec? Van több is. Ha neked jó az hogy 2 év után leég a faszba akkor mehet a 600w smart
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, Smart! "Szépen" beszélsz!
2017. júl. 31. 21:37
6/9 anonim válasza:
Előző vagyok.
Nem az számít hogy hány W. Annak a konfignak elég 450W. Viszont ha az a 450W nem minőségi akkor beszhatod az egészet mert szép lassan tönkre teszi a többi alkatrészt. Ezen ne spórolj
7/9 anonim válasza:
# 4/6 Időpont ma 21:35
Hagyd. Lehet ő így értette az "elég"-et :-)
8/9 anonim válasza:
OC/tuning lesz? Ha nem, akkor 400-450W eleg, nem kell 600W, plane nem gagyi.
Kettes valaszolo leirta, hogy mely tapok az ajanlott irodalom. Ha mar vettel 100 kiloert procit, 150+ -ert VGA-t, akkor tenyleg ne a tapon sporolj, mert nem fog jolesni idovel, ha nem minosegi a tap.
9/9 anonim válasza:
ez a kérdés olyan mint ferrarriba fakerék jó lesz?
hagyd azt a hulladék tápot
evga supernova g3 750w az kell neked ez a legjobb minőségben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!