Videókártya zörög, mitől lehet?
Sziasztok, az mitől lehet, ha elindítom a gépem, a videó kártya kb 30-40 fok körül van.Ezzel még nincs baj, ha h1z1-ezek 2 óránál többet, akkor elkezd recsegni zörögni össze-vissza. Megnézem 65 foknál magasabb a hőmérséklete. Kiléptem, elhalgatott persze 60 fokra ment vissza, úgy, hogy facebookoztam csak semmi mást 30 percig. A hangot kb 5 fok felett kezdi el kiadni. Még egy érdekesség, hogy ha állítom a venti sebességét, pl: 100%-ra visszamegy ez 40 fok-ra csak 5 perc után, nézem megint 60 fok (semmit se játszottam addig), a zörgés 37%-os venti használatnál kezdődik, 100%-nál csöndes.
GPU: Gigabyte - GTX 1060 3GB (2 ventis)
CPU: I5-6500
https://www.youtube.com/watch?v=1ZkkNg3Mwn8
Ilyen?
Mert ha igen, akkor nagyon ráb**sztál te is. Nem egy Gigabyte kártya kezdi el ezt. Ha nem lóg bele semmi a ventillátorba, akkor a hűtés kerete zörög (pl. ha zörgés közbe egy kicsit megemeled a keretet vagy hozzáérsz, érzed hogy az zörög, illetve abba is hagyhatja ilyenkor.
A garancia nem foglalkozik ezzel, pedig hibás a kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!