Számítógépház vásárlásánál mennyit számít a sok ventilátor?
Figyelt kérdés
PC-t építek, és találtam egy házat ami megtetszett a Zalman 11 Plus HF1, amiben van 5 ventilátor, de nem tudom hogy mennyire fontos ez, vagy a két ventilátorosok is bőven jók? Videóvágásra, effektezésre, játékokra használom főleg a gépet.2017. júl. 30. 20:58
1/4 anonim válasza:
Ilyen hőségekben ártani nem árt, illetve ha AMD procik tudnak melegedni :D
2/4 anonim válasza:
Az új amd procik nem melegednek még gyári hűtővel sem. A régiek sem melegedtek csak 2 olyan procijuk volt. Na viszont 7700k meg az i9.. télen nem fogsz fázni velük.
3/4 anonim válasza:
En lehet inkabb egy NZXT Source S340-re neveznek be. Nekem ez a Zalman nagyon bazari ennyiert.
A velemenyekes is erdemes lenne elolvasni az arukereso oldalan a hazrol. [link]
En lehet inkabb egy NZXT H230-ra neveznek be. De egy be quiet! Pure Base 600 sem lehet rossz valasztas, bar annyira nem is dicserik agyon pl a Gamers Nexusos tesztben. Vagy ott van a Corsair Carbide 270R is, az sem rossz.
Nem mondom, hogy gagyi a Zalman, csak 5 venti, vilagit minden, mindez 20ert nekem kicsit gyanus.
4/4 anonim válasza:
Hardver függő, nem mindegy milyen hűtés van a videokártyán, procin és kérdéses hogy pontosan milyen ventikről van szó. De igazából nagy általánosságban bőven elég a 2 venti is, a mai hardverek nem fogyasztanak sokat a régebbi szériákhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!