Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen alaplap lenne a legjobb...

MegaGems kérdése:

Milyen alaplap lenne a legjobb egy AMD FX 8350? (Black edition)

Figyelt kérdés

sajnos a mostani lappal becummantottam mert igaz támogatja a procit de nem a OC változatot :) vagyis gondolom ez lehet a gond :D

alaplapm egy msi 970 gaming

2017. júl. 30. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
az pedig támogatja rendesen. És nincs ilyen hogy oc változat. :_D de ha nem írod le mi a baj akkor autista módon találghathatunk ,,
2017. júl. 30. 19:38
 2/7 A kérdező kommentje:

azt a K***a te ezt most komolyan ide szántad?

na mindegy nem para igaz nem írtam ki hogy gypsy menetes övezet :)

2017. júl. 30. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem érthető volt amit írtam." bocs hogy nem mentem rá a helyes írásra " ez alapján akkor már gypsi vagyok ? Ha úgy írnád ki a kérdést , hogy melyik alaplappal lehet keményen felhúzni a procit akkor lehetséges érthetőbb lenne. Maga a szaktudásos mondatod az , idézem :

"sajnos a mostani lappal becummantottam mert igaz támogatja a procit de nem a OC változatot"

videó kártyáknál beszélünk csak ilyenről hogy oc vagy nem oc változat , te kevered a szezon a fazonnal , lehet te vagy kisebbségi de inkább agyilag mint fajilag te fain gyerek..

2017. júl. 30. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért, mi a gond a lappal?

"igaz támogatja a procit de nem a OC változatot"

Milyen OC változat? Nincsen belőle másik változat, csak Black Edition, maximum nem írják oda néhány oldalon.

Kicsit fogalmazhatnál érthetőbben.

2017. júl. 30. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Bios frissítés
2017. júl. 30. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdező: a kommentedet látva inkább segítsen neked a devla!
2017. júl. 31. 06:28
 7/7 anonim ***** válasza:
az ilyen kérdezőket mért nem tiltsák instant az oldalról nem is értem.
2017. júl. 31. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!