Milyen alaplap lenne a legjobb egy AMD FX 8350? (Black edition)
sajnos a mostani lappal becummantottam mert igaz támogatja a procit de nem a OC változatot :) vagyis gondolom ez lehet a gond :D
alaplapm egy msi 970 gaming
azt a K***a te ezt most komolyan ide szántad?
na mindegy nem para igaz nem írtam ki hogy gypsy menetes övezet :)
szerintem érthető volt amit írtam." bocs hogy nem mentem rá a helyes írásra " ez alapján akkor már gypsi vagyok ? Ha úgy írnád ki a kérdést , hogy melyik alaplappal lehet keményen felhúzni a procit akkor lehetséges érthetőbb lenne. Maga a szaktudásos mondatod az , idézem :
"sajnos a mostani lappal becummantottam mert igaz támogatja a procit de nem a OC változatot"
videó kártyáknál beszélünk csak ilyenről hogy oc vagy nem oc változat , te kevered a szezon a fazonnal , lehet te vagy kisebbségi de inkább agyilag mint fajilag te fain gyerek..
Miért, mi a gond a lappal?
"igaz támogatja a procit de nem a OC változatot"
Milyen OC változat? Nincsen belőle másik változat, csak Black Edition, maximum nem írják oda néhány oldalon.
Kicsit fogalmazhatnál érthetőbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!