Valaki segítene kérlek?
Figyelt kérdés
Lenne egy olyan problémám ,hogy mikor videót nézek vagy játszok akkor pixeles lesznek a körvonalak. Piros-kék-rózsaszín pixeles minden. Felraktam a legújabb drivert vga-ra. Újra telepítettem a windows-t és 10-et tettem fel. Nem tudom mi lehet a hiba oka. Volt olyan is ,hogy letöröltem a gpu drivert teljesen nem is érzékelte és akkor is ez a hiba ált fent. Gondolom nem a gpu a ludas,de akkor mi ? GTx 1050ti 16 GB ddr4 ram és I5 74002017. júl. 29. 05:06
1/5 anonim válasza:
Azért én kipróbálnám egy másik videokártyával is. Hátha mégis az hibás.
2/5 A kérdező kommentje:
nem tudnál ajánlani valami programot ami kiszűrheti ,hogy a vga-e a hibás?
2017. júl. 29. 08:03
3/5 anonim válasza:
A jelenség csak videonézés és játék közben áll fenn?
A windowsban egyébként nem jelentkezik a pixelesedés?
Lehet, hogy talán egy régebbi drivert kellene felraknod.
4/5 A kérdező kommentje:
nem jelentkezik bocsi a windowsban és a játékban sem mindig csak ilyen sötét helyeken a gpu temperature 63-4 fok maximum játék közben. Leht a ram a baki?
2017. júl. 30. 10:07
5/5 A kérdező kommentje:
driver nélkül is csinálta az a vicc
2017. júl. 30. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!