Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Wifi adapter asztali géphez?

Wifi adapter asztali géphez?

Figyelt kérdés

Az albérletemben, mint kiderült, nem lesz, csak wifi-s router. Az asztali pc-mben jelenleg nincs wifi adapter, amivel fogni tudnám a jelet. Tudtok ajánlani olyan adaptert, ami nem "korlátoz" le gamelés közben? Egy fal lesz a router és a gépem között, max 1 méter egy fizikai akadállyal. Ez alapján kéne egy adapter, ami nem rontana a sávszélességen.

Előre is köszönöm a segítségeteket.

(Ár max 5-6k-ban gondolkoztam, de lehetőleg olcsóbban.)

2017. júl. 28. 11:39
 1/3 Mr. V. ***** válasza:

A wifi semmi esetre sem jó játékokra, mivel a kódolás miatt eldobhatja a hálózatot.

Találkoztam már többször is azzal, hogy a játék 100%-os procihasználatot okozott, így nem jutott erőforrás a wifikapcsolat fenntartására, mellesleg a wifi sebessége a kódolás, ellenőrzőösszegek miatt eleve lassabb a lan-nál és ha valaki egy lassú (távoli) készülékkel csatlakozik fel rá, akkor átáll a leglassabb sebességű készülék sebességére az adó, így ez egy újabb hátulütője a wifi-s kapcsolatoknak.

2017. júl. 28. 12:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó én ezt értem, de sajnos csak Wifi van a lakásban, a routerbe hiába dugok lan kábelt (arra sem emlékszem, hogy egyátalán lehet-e), nincs lan net. Csak wifi van, ezért kérnék egy jó adaptert.
2017. júl. 28. 14:57
 3/3 anonim válasza:

[link]

Ez jelenleg a legerősebb

2017. júl. 29. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!