A laptopomon jobban mennek a játékok mint a nagygépen, ez mitől lehet?
Laptop: Acer Aspire VX5-591G
I5-7300HQ
GTX 1050 4GB
8GB DDR4
Az asztali pc
Pentium G4560
GTX 1050Ti 4GB
8GB DDR4
A laptopon kevésbé szaggatnak a játékok ugyan azon a grafikán mint a nagygépen, ugyan úgy 1080p ben játszom mindkettőn,ez mitől lehet?
Érdekes. Próbálj meg futtatni egy GPU benchmarkot mindkettőn. Aztán egy cpu benchmarkot.
Melyik játékokon? Ha proci igényes akkor normális hogy az i5 jobban viszi
Csekkold a laptopon a beállításokat, mert szokása a játékoknak FHD laptopon 1600x900 felbontáson indulniuk. Bár valószínűleg nem ez a hiba.
Gyenge is a gépbe az a pentium.
Nézd meg, hogy a nagygépen fent van-e a legfrissebb videodriver. Így látatlanból kb ennyi.
Minden driver a legfrissebb,mindkettő vírusmentes most lett újrarakva és mindkettőt 1920x1080as felbontáson üzemeltetem!
Számomra érthetetlen a dolog most egy példa:
Gta 5 városban a laptopon sosem megy 60fps alá,a nagygépen 40-50 FPS
Mondjuk a 1050Ti-t lazán kihajtja a Pentium. Most tényleg tévedtem :D
A tápodról még nem írtál. Az milyen? Lehet, hogy nem elég neki a táp? Ha az elég, akkor hány venti van a házadban? Mondjuk ezeket a közép, alsó-közép kategóriás hardvereket nem kell agyon hűteni... bárha nekem anno szívta a fogát venti nélkül az i5 4460, stock procihűtővel, és az is közép-alsó kategóriás cucc...
Várjunk csak! Ha fut az svchost akkor az lehet a probléma (bal alsó sarok keresőbe: szolgáltatások -> Windows Uptade -> letilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!