Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma? Mi a...

Mi lehet a probléma? Mi a teendőm? (CD-ROM meghajtó)

Figyelt kérdés

A gép nem érzékeli a cd-ket.Ellenőriztem az eszközkezelőben és ott volt egy kis sárga felkiáltójel.Eltávolítottam,majd telepítettem,de még mindíg ott van.A műveletet többször megismételtem.Az erdemény:a felkiáltójel továbbra is ott van.

Mit tehetek?Mi a probléma?

2010. máj. 22. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Egészen pontosan hol van az a felkiáltójel? Valószínű valami hiba van valahol!
2010. máj. 22. 21:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát az eszközökezelőben ahol ott van az,hogy CD-ROM előtte egy kis Cd-s kép és azon van rajta egy kis sárga kör amiben egy fekete felkiáltójel. Valmi hiba van-ezt én is gondoltam. =)
2010. máj. 22. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Milyen oprendszered van?
2010. máj. 23. 18:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Windows Xp
2010. máj. 24. 09:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben a hiba a driver hiánya vagy a CD meghajtó döglött meg. Az alaplapi drivert installáld újra és/vagy cserélj CD meghajtót.
2010. máj. 25. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Esetleg az adatkábellel is, meg a tápkábellel is lehetnek gondok. Vagy szarul van jumper-elve (Master-slave...), de ha eddig működött, akkor valszeg' más a baja.

A Microfos útjai kifürkészhetetlenek

2010. máj. 25. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!