Hogyan tesztelhetném le valami készülékkel?
Figyelt kérdés
Vettem egy powerbankot 50k mAh t ír rajta de nem hiszem mivel 1x el tölti fel csak az IPhone 7 esemet..és az érdekelne hogy nincsen e olyan USB s szerkezet amivel ez tesztelhető hogy mekkora az elemek kapacitása..2017. júl. 27. 02:18
1/2 anonim válasza:
Szerkezetről nem tudok, de én így szoktam tesztelni (pontatlan, de nagyjábóli mérésre megfelel):
Megnézem, hogy a telefon akkumulátora mekkora illetve a powerbank mekkora pl: powerbank 10000mah, teló 3000mah -> 3x feltölti, 3*3000= 9000 ami közel 10000, tehát ténylegesen akkora
iphone 7 akksija 1960mah 1x tölti fel -> közel sem 50000mah
Egy jó tanács, márkásat vegyél, annak nem lesz kamu a kapacitása. Nekem van egy 10k-s tp-link és egy szintén 10k-s asus, mindkettő többször fel tudja tölteni az amúgy sem kis telefonakksimat
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm MR...
2017. júl. 28. 03:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!