Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja a laptopomnak?

Logout99 kérdése:

Mi baja a laptopomnak?

Figyelt kérdés

Sajnos a laptopom leesett az asztalrol, kb fel meter magasbol, azota nem eppen kifogastalan a mukodese. Filmet, kepeket nezni lehet rajta, masra teljesen alkalmatlan. Ha csatlakozom az internetre ( akar wifi, akar kabel ) teljesen megfagy, ujra kell inditanom. Ujratelepiteni nem tudom, mert sem usb-rol, sem lemezrol nem hajlando bootolni. Regebben mindig usbrol telepitettem ujra, teljesen jo volt. A start menut nem tudom megnyitni, ha rakattintok olyan hangot ad, mint mikor kapunk egy windows hibauzenetet, es muszaj "le okezni" kulonben ha mas helyre kattintasz csak "ding" hangot ad. Mondjuk a 4. Ujrainditas utan neha ez elmulik.

Tudom, kicsit zavaros, de gondoltam valaki hatha igy is sejtheti mi a baja.

Koszi

2017. júl. 26. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer jártam én is így, nekem az alaplap repedt meg. Csere után működött úgy mint régen szerencsére még garanciás volt.
2017. júl. 26. 15:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Nekem is garancias , csak en marha lecsavaroztam az also panelt, gondoltam hatha latok valamit..persze semmit. Gondolom igy hiaba viszem vissza.
2017. júl. 26. 15:55
 3/3 Dongaben ***** válasza:
Nyugodtan vidd vissza! Hátsó panel? RAM, és Háttértár fejlesztés nem jár garancia vesztéssel a laptopnál. Ezeket pedig nehéz a hátlap leszerelése nélkül... Ha, garanciális (Időben.) akkor semmi gond ezzel.
2017. júl. 26. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!