Tudnátok ajánlani hosszú élettartamú megbízható HDD-ket? 1tb-osat
Figyelt kérdés
2017. júl. 26. 04:20
11/15 anonim válasza:
WD Blue/Purple/Red/Black, Hitachi. Ezek a legmegbizhatobb es legjobb teljesitmenyu HDDk, nekem volt mar minden gyyartotol, Toshiba hamar tonkremegy, Seagate mar vasarlaskor egy kalap szar ezekhez kepest es a legtobb meg hibas is, Samsung cuccok is mar Seagatetol vannak, Maxtor lassu es hangos, de azt mar amugy sem gyartjak szerintem. Maxtor a Seagate elodje egyebkent.
12/15 anonim válasza:
2 éve van egy seagate-em és most vettem még eggyet mert semmi bajom vele, habár úgy látom másnak nem tetszik!
Kicsit zavaró hogy úgy beszélnek róla hogy még nem is volt nekik, csak hallottam,olvastam, haveromnak az volt!
13/15 anonim válasza:
Nekem 4 is volt, mind a 4 lassú, és mind a 4 tele van raw read és seek error rate hibákkal a vásárlás napjától, amit nyilván garanciában nem cserélnek, de ha cserélnék is, 10-ből 9 olyan hdd, így sokat nem is érnék vele.
14/15 anonim válasza:
Utolsó nem is neked szólt hisz te îrtad hogy volt, ezt csak úgy általánosságban írtam!
15/15 anonim válasza:
Nem tudom mi számít hosszú élettartamúnak, mert nekem a legrégebbi HDD-m 8 évig bírta. Aztán mind tönkremegy sajnos mint a szhar.. Mindenesetre márkában én is a WD-t ajánlom, mert az bizonyult eddig nálam a legjobbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!