Új MSI GTX 1060 GAMING 6GB megér ennyi pénzt?
Üdv
Eléggé el vannak szállva mostanában a VGA árak.. Szóval egy MSI GTX1060 GAMING 6GB megérne 115 ezret?
Előre is köszi.
Lol én 80ért "kaptam" szülinapomra
Ha 70%on megy nem nagyon termel hőt, fölötte is csak 5 centriről hallod (bár nekem asszem a nem világítós gigabyte van) általában bírja a 4Kt ha nem is maxon de highon megvan a 60 fps.
CSGO közben meg nem tudom milyen proci halytaná ki mert i5 4*3.5 GHZ 40%on viszi, brutál erős, de 115ért nem venném meg.
Esetleg várj 1-2 hónapot talán visszamegy az ára, vagy 1050 körül nézz szét.
De most minden drágul monitort amit akarok venni 2 hét alatt 60ról 72re ugrott.
UI:Most jutott eszembe azért van high/mid-end kategóriában árugrás, mert sokan rákaptak a bitcoin bányászatra amihez erős GPU kell, és elfogytak a készletek.Írták hogy lesz valami megoldás de már nem emlékszem.
Előző vagyok
A megoldás az lesz, hogy direkt bitcoin bányászatra tervezett videókártyák lesznek, de az legalább egy fél év. (jobb energiagazdálkodás 0-24ben bírják, jobb hűtés kell nekik)
Ilyen pl már ez is:
Még mindig én vagyok, ha használtat veszel kérdezd meg, hogy bányászásra használta-e a vidi karit, ha igen ne vedd meg, mivel sok új bányász van, csökkent a "fizetésük" is és emiatt lehet hogy fél éves videókártyát ad el, de ha bányászott sokkal gyorsabban használódik el.
Egyébként a mai videókártyák sokáig bírják, úgyis cserélned kell hogy legyen VR, 4k, elég fps... kevesebbet trükköznek az életkorral, így ki lehet fogni jó videókarikat használtan
Inkább egy GIGABYTE GeForce GTX 1060 G1 Gaming 6GB GDDR5 192bit PCIe, nagyon jó választás.
A quadro pedig nem bányász kártya, teljesen másra való.
Én a helyedben tennék hozzá picit, ha van keret és nem feltétlen kell új, esetleg garis 980ti-t néznék. Ennyit nem ér, bányász dili ide vagy amoda.
80 volt újonnan régebben. 120 volt a 1070. Én azt mondom nem éri meg.
Esetleg várj egy kicsit a vega kártyákig ha erős a tápod. Azt nem fogják kapkodni a bányászok a fogyasztás miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!