Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új MSI GTX 1060 GAMING 6GB...

Új MSI GTX 1060 GAMING 6GB megér ennyi pénzt?

Figyelt kérdés

Üdv

Eléggé el vannak szállva mostanában a VGA árak.. Szóval egy MSI GTX1060 GAMING 6GB megérne 115 ezret?

Előre is köszi.

2017. júl. 25. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Google a barátod:

[link]

[link]

2017. júl. 25. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Lol én 80ért "kaptam" szülinapomra

Ha 70%on megy nem nagyon termel hőt, fölötte is csak 5 centriről hallod (bár nekem asszem a nem világítós gigabyte van) általában bírja a 4Kt ha nem is maxon de highon megvan a 60 fps.

CSGO közben meg nem tudom milyen proci halytaná ki mert i5 4*3.5 GHZ 40%on viszi, brutál erős, de 115ért nem venném meg.

Esetleg várj 1-2 hónapot talán visszamegy az ára, vagy 1050 körül nézz szét.

De most minden drágul monitort amit akarok venni 2 hét alatt 60ról 72re ugrott.

UI:Most jutott eszembe azért van high/mid-end kategóriában árugrás, mert sokan rákaptak a bitcoin bányászatra amihez erős GPU kell, és elfogytak a készletek.Írták hogy lesz valami megoldás de már nem emlékszem.

2017. júl. 25. 20:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

A megoldás az lesz, hogy direkt bitcoin bányászatra tervezett videókártyák lesznek, de az legalább egy fél év. (jobb energiagazdálkodás 0-24ben bírják, jobb hűtés kell nekik)

Ilyen pl már ez is:

[link]

2017. júl. 25. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok, ha használtat veszel kérdezd meg, hogy bányászásra használta-e a vidi karit, ha igen ne vedd meg, mivel sok új bányász van, csökkent a "fizetésük" is és emiatt lehet hogy fél éves videókártyát ad el, de ha bányászott sokkal gyorsabban használódik el.

Egyébként a mai videókártyák sokáig bírják, úgyis cserélned kell hogy legyen VR, 4k, elég fps... kevesebbet trükköznek az életkorral, így ki lehet fogni jó videókarikat használtan

2017. júl. 25. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Inkább egy GIGABYTE GeForce GTX 1060 G1 Gaming 6GB GDDR5 192bit PCIe, nagyon jó választás.

A quadro pedig nem bányász kártya, teljesen másra való.

2017. júl. 25. 22:04
 6/8 MGéza ***** válasza:

Én a helyedben tennék hozzá picit, ha van keret és nem feltétlen kell új, esetleg garis 980ti-t néznék. Ennyit nem ér, bányász dili ide vagy amoda.

[link]

2017. júl. 25. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:

80 volt újonnan régebben. 120 volt a 1070. Én azt mondom nem éri meg.

Esetleg várj egy kicsit a vega kártyákig ha erős a tápod. Azt nem fogják kapkodni a bányászok a fogyasztás miatt

2017. júl. 26. 07:16
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék ez meg csak 105 újonnan.

Egyéb iránt nem éri meg.

[link]

+20e-ért már 1070-et kapsz, ami jelentősen jobb. Ez is garanciális ha gond lenne vele.

[link]

Ez csak 90e, ugyan úgy garis.

[link]

Ez is 90e.

Vannak olcsóbban is, igaz hogy használt, de ha van rá garancia ugyan úgy megcsinálják.

2017. júl. 26. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!