Miért nem működik a billentyűzetem?
Próbálj ki egy másik billentyűzetet,pl azt amik a másik gépeken működtek,ha azokat sem látja a géped,akkor már előrébb jutottunk egy fokkal.
(ha azokat sem látja,akkor szerintem beállítási problémák lesznek a vezérlőpultban,vagy az alaplap Biosában,de az csak beállítás kérdése.Régen volt egy vírus a gépemen,az a billentyűzetemet blokkolta,csak az egér működött)
Remélem tudtam valamit segíteni!
1. válaszoló
Ha nem működik a billentyűzetem akkor nem tudom megnyitni a BIOS-t. Igaz?!
2. válaszoló
A vírus lehetőséget mellőzném mert régebben működött, azóta pedig nem is lett használva
Akkor azt is kizárjuk,h az összes USB portod kontakt hibás!
Azt is kizárhatjuk,h meg van törve a billentyűzeted vezetéke.
Semmi baj,zongorázzuk tovább!
Másik billentyűzet elő,és próba!
Esetleg még a vezérlőpultban körül néznék az egérrel...
Ettől szép a Pc-szakma,rengeteg nagy trükk van! :-)
Nekem is PS2es van :)
Fekete szinu, televan multimedia gombokkal, és hangerő szabályzó is van rajta.
Nem egy modern darab, de jól teljesít :D
" A néha működik,néha nem" pedig kontakt hibára utal,és nem beállítási problémára,mert akkor abszolút nem működne.
A kérdés az,h hol lehet a baj pontosan.
1-Csatlakozó?
2-Vezeték
3-Billentyűzeten belül a panelnál
Vidd el még egyszer a cimborádhoz,és hagyd ott neki pár napra,h tesztelje.
Esetleg még egy alternatíva: Vegyél egy USB->PS2 átalakítót,és úgy használd a saját gépeden.(pár száz forint,nem vészes)
Ha azután is marad a probléma nálad,térj át a PS2-es csatlakozású billentyűzetekre,és egerekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!