Hardverek eladása számla nélkül?
kb 3éve vettem egy előre összerakott gépet computerimperiumról, mindennek megvan doboza stb, de az istenért nem akarom megtalálni a számlákat,plusz a rendelésemet az előző,már törölt email címemről adtam le, úgyhogy nem jött be amit terveztem,hogy a netes számlát nyomtatom ki és adom hozzá.
ez hátrány az eladásnál, illetve el lehet adni attól függetlenül így őket, csak olcsóbban, vagy bármi egyéb?
Köszönöm a segítséget!
A papíroknak csak a gari miatt szokott jelentősége lenni, viszont az már 3 év alatt valószínűleg úgyis lejárt, úgyhogy mindegy is.
Ha elfogadsz egy tanácsot, nézd meg, milyen táp van a gépbe építve, és ha hulladék, cseréld ki meghirdetés előtt egy normálisra, azzal növeled az eladási esélyt, és többet is kaphatsz a gépért.
Ha nincs garancia, akkor már teljesen mindegy a számla, jól jön majd gyújtósnak szalonnasütéskor.
Ellehet adni persze, hogyne, a számla csak akkor szükséges, ha van még rajta garancia. Én is javaslom az alkatrészek átnézését, gagyi alkatrészek cserélését.
Legyen normális a hirdetésed, jó minőségű saját készítésű fotókkal, részletes leírással. Reális ár belövésével, ha nem vagy benne biztos, akkor írd le ide, hogy milyen hardverek vannak a gépedben, és megmondjuk mennyit érhet. Ha nem tudod mik vannak, akkor tedd fel az ingyenes Speccy nevű programot, és az majd megmondja. Az Aida64 is jó a célra, sokkal részletesebb, csak a trial verzió nem mond meg minden infót. Bár most fejből nem tudom mit titkol el. :)
Ha nem volt sosem megbontva, de a garancia lejárt már, akkor érdemes kiporolni a gépet. Mert az ilyen előre összerakott gépeken mindig van egy matrica az oldallapon, amit ha leszedsz gari időn belül, akkor harangoztak a garanciának. Legalábbis anno nekem is volt előre összerakott gépem jó sok évvel ezelőtt, és külön kiemelték, hogy achtung!
okés,köszi,adok linkeket hozzájuk:
alaplap: [link]
videokari: [link]
táp: [link]
proci: [link]
ház: [link] ez csak feketében,optikai meghajtóval,de vissza lehet pattintani a sima feketete lapot rá.
van benne valami olcsó 5000forintos procihűtő is, meg két ddr3 as 8gigás ram. hűtő gyári van a házban hátul, és plusz egy még, 12 centisek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!