Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Athlon x4 845 milyen alaplap...

Athlon x4 845 milyen alaplap passzol hozzá?

Figyelt kérdés
Olyan kellene,ami BIOS frissités nélkül működik vele és olcsó.

#AMD #Athlon #athlon x4 845
2017. júl. 23. 12:48
1 2
 11/15 MGéza ***** válasza:
#9: az eladó céget kell megkérned, ha szükséges akkor 1-2 ezresért frissítik. Egyébként elképzelhető hogy elindul frissítés nélkül is procival csak nem lesz helyesen bekonfigurálva, rosszul lesz beállítva szorzó, ilyesmi.
2017. júl. 23. 16:26
 12/15 A kérdező kommentje:
Értem köszi mindenkinek. Pcx től rendelném
2017. júl. 23. 16:28
 13/15 anonim ***** válasza:

PCX-nél van BIOS frissítési opció 2 ezerért.

Amúgy már korábban írtam, csak úgy látszik nem értetted meg. Ha nem kezeli a procit az alaplap, nem indul el a gép. Mivel a gép nem indul el, így értelem szerűen a BIOS-t se tölti be, hogy tudjad frissíteni.

Ergo: Nem támogatott processzor -> nem működő gép és nincs lehetőséged az adott procival BIOS-t frissíteni.

2017. júl. 23. 16:40
 14/15 A kérdező kommentje:

Értem.

[link]

De azt irja h ez az alaplap kezelné,csak lehet h biost kéne frissiteni es ebben nem vagyok biztos.

Hát ha 2 ezerért csinálják meg,akkor megveszem a drágább alaplapot amit nem kell frissitgetni

2017. júl. 23. 16:51
 15/15 MGéza ***** válasza:
Akkor tényleg vedd a drágábbat, mindenképp egy jobban felszerelt, sokkal jobb lapot kapsz és árban ugyanannyira jössz ki vele.
2017. júl. 23. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!