Szerintetek ezek a számítógépek mennyire jók, illetve az árukhoz képest mennyire éri meg a megvásárolásuk?
Figyelt kérdés
szüleimnek szeretnék vmilyen számítógépet vásárolni youtube-ozásra, netezésre meg videochatelésre, lehetőleg win 10-es oprendszerrel és olyan számítógépet szeretnék, ami legalább 5 évig még bírná ezeket a feladatokat. Mennyiből jönne ki szerintetek egy ilyen gép? Esetleg olcsóbb/jobb lenne ha saját magam vásárolgatnám össze az alkatrészeket és úgy raknám össze? PL ezeket találtam:
2017. júl. 22. 16:13
1/10 anonim válasza:
Egybe venni olcsóbb. Ezek közílül a összes jó
3/10 szántóvető válasza:
ennyi pénzből csak egy procit kapnál.a 3. egész jó,talán még akkor is megállná a helyét ha cs:go-t akarna játszani rajta valaki.új garis táppal van,ram is van bőven.
4/10 A kérdező kommentje:
szóval akkor az összes megéri a pénzét ?
2017. júl. 24. 20:21
5/10 szántóvető válasza:
a 2. elkelt,a 1+4-nek meg olyan gyenge a videovezérlője hogy szerintem kevés 2017-ben youtube videókhoz.
6/10 anonim válasza:
A 3. a legjobb talán ezek közül. Tipikus spórolós gamer PC-nek épülhetett, ami nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de amire vennéd, arra szerintem tökéletes lehet.
7/10 A kérdező kommentje:
akár 5 évet is kibírna? ár/érték arányban mennyire éri meg?
2017. júl. 25. 13:52
8/10 anonim válasza:
Egy használt gépnél ezt elég nehéz megmondani. Lehet, hogy még 8 év is van benne, lehet, hogy egy hét alatt letérdel.
Ár-érték arányban nem rossz, mert ha megnézed, a benne lévő videokártyát még ma is forgalmazzák és 20 ezer körül mozog az ára.
9/10 A kérdező kommentje:
mi alapján lehet megtudni, hogy még mennyi ideje van hátra egy használt számítógépnek ?
2017. júl. 25. 18:45
10/10 szántóvető válasza:
hehe sehonnan.minden elromlik egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!