Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nyomtató és 3,5-ös külső hdd...

Nyomtató és 3,5-ös külső hdd megosztásához melyik routert ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Max keretem 15, maximum 17 ezer forint. A vinyó az 2 TB-os.

Illetve az lenne mèg a kèrdèsem hogy ezeknèl az usb portos routereknèl, ha bedugok egy usb elosztót majd abba egyszerre bedugom a nyomtatót ès a hdd-t akkor fogom tudni egy időben mindkettőt használni?

2017. júl. 22. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem egy TP-Link TL-WR1043ND routerem van. Ennek csak egy USB2.0 portja van.

USB elosztót nem lehet használni vele!

Mivel az USB2 max 500mA-t tud, ezért a vinyó tápellátásáról esetleg neked kell gondoskodni!

Nyomtató kezelés: minden csatlakoztatott gépre fel kell telepíteni a nyomtató drivert, és a tp-link saját programját is! Itt lehet váltani a nyomtatás/szkennelés között.

Ha jól emlékszem a tp-link-nek van két usb-s routere is.

2017. júl. 24. 10:12
 2/2 P.O.C. ***** válasza:

Bár egy pár ezerrel túlmegy a kereteden, de én az Asus RT-N18U -t ajánlom. Ezen 2 db USB van egy USB 3.0 és egy USB 3.0 tehát mehet egyszerre a két eszköz. Én gyári firmware -el használom, nekem az is elég torrentezni. Mint nyomtató szerver nem próbáltam, de támogatja azt is. Sőt ha nem lenne elég ez is okosítható alternatív firmware-ekkel. Pl. Tomato.

Nekem egy TP-Link TL-WR1043ND v2 -t váltott, azzal sokkal lassabban tudtam másolni vinyóra még OpenWrt firmware alatt is. Míg Asus -nál a Total Commander szerint ~24 000 kbyte/s, addig TP-Link -el alig 8000 kbyte/s. A Wi-Fi -je is erősebb picit, nem bántam meg hogy lecseréltem.

2017. júl. 24. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!