Ipad (2017) 32 gb elég vagy 128 gb inkább?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Venni szeretnék egy ipad 2017 et.. és gondolkodtam hogy a 128 gb 145000 ft a 32 gb pedig 132000 ft
Szerintetek nekem elég lenne játékra filmezésre fotózásra netezésre sbre a 32 gb köszi előre a válaszokat !
2017. júl. 22. 10:49
1/5 Dongaben válasza:
Ha, csak 13e a különbség, akkor a 128-ast! Annyit bőven megér 96 Gb!
2/5 Dongaben válasza:
Az én tabletem 16 Gb-os. Bőven elég mindenre, csak időnként menteni kell róla a képeket, videókat máshová. (Amúgy sem baj, ha meg vannak máshol...)
3/5 anonim válasza:
Ha kitelik a 128gbs akkor azt ,de egyébként a masik is elég
4/5 anonim válasza:
Egyértelműen a 128 gb, ha hosszabb távon gondolkodsz. Arról nem is beszélve, hogy megéri az árkülönbséget. Apunak sincs kevesebb gb és bizony volt már hasznos.
5/5 anonim válasza:
Hát a filmezés elég sok helyet foglal, és ugye tabletnél nem játszik a külső HDD. Ilyen árkülönbözetnél pedig egyértelmű, hogy megéri a nagyobbat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!