Milyen gépházat érdemes venni?
Konfig:
CPU: i7 7700
Táp: Be Quiet Pure Power 400W
Alaplap: MSI B250 PC Mate
HDD: WD 1TB
Be quiet! Pure Rock BK009 CPU hűtő
VGA-t nem tudom még a pangó piac miatt, ha netán rendeződik, akkor GTX 1060 6GB, ha nem, akkor meg GTX 960/970, netán 1050 Ti, nem tudom még. SSD lehet később, egyelőre nem biztos, hogy most belefér a keretbe.
A lényeg, hogy jól szellőzzön a ház, tehát ne legyen bajos a hűtés. Dizájn nem fontos, nem kell, hogy világítson meg mittudomén. Árat nem nagyon tudok mondani, egyelőre kíváncsi vagyok, hogy mi az, ami ár/érték arányban a legjobb. Tuning, OC, SLI, ilyesmik nem lesznek. Mondjuk ár terén mégis, 15-20 körül azért álljon meg a dolog, de ha netán olcsóbb, az sem baj.
Köszönöm!
Zalman Z1 / Z1 Plus
Raijintek Arcadia
Előző vagyok
Azt akartam írni hogy z11 / Z1 Plus
Én ilyet vettem több mint 10 éve "Chieftec BA-01B-B-B + Chieftec 1200W-s táp", sose kell cserélni, egy életre elég. Tiszta acél, német minőség, és jó nehéz (>15Kg) :). Bármi belefér legyen az bármekkora alaplap, vagy bármilyen hosszú VGA, és egy rahedli HDD.
Hátránya: nehéz mozgatni.
Előnye: minden alkatrészhez könnyen hozzáférsz, jól szellőzik, sok venti lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!