Mi a véleményetek erről a laptopról?
Sziasztok!
Szeretnék egy kis vélemény nyílvánítást kérni az alábbi laptopról, illetve két kérdésem is volna.
A gép:
Dell Latitude E6410
Proci: Intel Core I7 M640
Ram: 8gb DDR 3
VGA: Nvidia NVS 3100 (Quadro) 512 mb (teljes memóriája: 4 gb
HDD: 250 gb
Aksi: 5 óra telepről
Kérdéseim pedig a következők: Videókártyát tudok-e bele rakatni? Külső VGA is jó lenne, ha egyáltalán létezik ilyen...
A másik kérdésem pedig az, hogy HDD-t milyen módon tudok bővíteni? Nekem a 250 gb nem elég. Csak külsővel oldható meg? A válaszokat előre is köszönöm!
a notebookokban 2.5 colos HDD van. pontosan ilyen a legtöbb külső merevlemez is, csak belerakják egy extra csomagolsába és kapsz hozzá egy USB kábelt, hogy rá tudd dugni a gépre.
Ez mind notebookba való.
A videokártya simán nem cserélhető, mivel rá van forrasztva az alaplapra, reball árát meg nem éri meg, mert az 30-40 ezer + áfa + az új videokártya (és akkor talán műkodni fog, ha nem, újra, arról nem is beszélve hogy 10 hónapot fog állni a szervizben mert nem fognak hozzá alkatrészt találni) abból már új/használt notebookot veszel ami erősebb ennél.
Attól függ mire akarod használni? Játszani akarsz rajta?Ha igen inkább régiekkel vagy újakkal?
Ha nem akkor csak filmezésre? Mert arra bőven elég.Mennyi lenne az ára?
Köszönöm a válaszokat! Már feltelepítettem néhány játékot.
Euro Truck Simulator élvezhetően megy közép-max grafikán, szagatt ultrán.
Train Simulator 2016: Élvezhetően megy alap grafikán.
Need for speed Carbon: Élvezhetően megy max grafikán
Counter strikeŰ: Élvezhetően megy max grafikán
OMSI 2: Élvezhetően megy közép grafikán. Azt szerettem volna, hogy a szimulátoros játékaim elmenjenek full grafikán, ugyanis szerintem itt a VGA a gyenge hozzá. Ezen kívül spektrumértékelő, 3 d modellező, és mixelő programokat használnék rajta. Ezek az utóbbiak elmennek vajon rajta, és ha igen melyiket ajánlanátok? A laptop már megvan, nyertem egy versenyen, azért nem tudok árat írni (utolsó).
Előre is köszönöm a további válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!