Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számitógép épitésben segitség?

Számitógép épitésben segitség?

Figyelt kérdés

Szeretnék összerakni egy belépö gamer gépet és az érdekelne hogy ez a konfi mükszik-e?

-Asus H61M-K desktop alaplap

-Intel Core i5-2500 3.30GHz (s1155) Processzor

-Chieftec GPS-600-A8 600W PFC 12 cm ventilátorral

-Asus Geforce Gtx 750 ti 2gb

-Samsung 4GB 1RX8 PC3-12800U DDR3 1600MHz 240PIN DIMM intel RAM

-Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD10EZEX

A ram, merevlemez és vidikártya már nálam van szoval azon nem tudok változtatni

Minden segitséget elöre is köszönök

2017. júl. 18. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanilyen HDD-m van egyébként a WD az jó szal nincs vele baj. Csak az a kérdés h 1 tb neked mire elég. Nekem 2 van és abból is kezdek kifutni.

Erről a lapról én lebeszélnélek mer csak 2 foglalat van benne és csak 16 GB-re bővíthető max. Isten ments h ezt megvedd az én régi TH 55 HD-m ami v mi 8 éves az is 16-be bővíthető és én azt 8 évvel ezelőtt vettem.

16 GB az a mennyiség ami most az ajánlót gépigény 2 év múlva az lesz a minimum. V is ha ezt veszed 4 év mulva vehetsz új alaplapot.

Am 1151-es Socket-el sokkal jobb lapok vannak amik 32 GB-ig bővíthetők és 4 slot van bennük nem 2

Ezzel jobban járnál DDR3 , 1150, socket, 32 Gb max memória nem 16.

[link] csak 3 E-vel drágább.

Am 4 GB-vel önmagában semmit se fogsz érni ma már legkevesebb 8 kell mindenhova.

1150-es pricit szerezzél az 55-s az régi. Kb nincs is lap hozzá. A Chieftec az jó Vidi kari egyenlöre jó de 4 GB jobb lenne.

2017. júl. 18. 21:48
 2/2 anonim ***** válasza:
53%
Ez 3-4 éve volt gamer gép, ma inkább pótlék amíg nem tudsz venni rendes gépet. Az elmúlt évek termése el se fog indulni rajta.
2017. júl. 19. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!