Számitógép épitésben segitség?
Szeretnék összerakni egy belépö gamer gépet és az érdekelne hogy ez a konfi mükszik-e?
-Asus H61M-K desktop alaplap
-Intel Core i5-2500 3.30GHz (s1155) Processzor
-Chieftec GPS-600-A8 600W PFC 12 cm ventilátorral
-Asus Geforce Gtx 750 ti 2gb
-Samsung 4GB 1RX8 PC3-12800U DDR3 1600MHz 240PIN DIMM intel RAM
-Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD10EZEX
A ram, merevlemez és vidikártya már nálam van szoval azon nem tudok változtatni
Minden segitséget elöre is köszönök
Ugyanilyen HDD-m van egyébként a WD az jó szal nincs vele baj. Csak az a kérdés h 1 tb neked mire elég. Nekem 2 van és abból is kezdek kifutni.
Erről a lapról én lebeszélnélek mer csak 2 foglalat van benne és csak 16 GB-re bővíthető max. Isten ments h ezt megvedd az én régi TH 55 HD-m ami v mi 8 éves az is 16-be bővíthető és én azt 8 évvel ezelőtt vettem.
16 GB az a mennyiség ami most az ajánlót gépigény 2 év múlva az lesz a minimum. V is ha ezt veszed 4 év mulva vehetsz új alaplapot.
Am 1151-es Socket-el sokkal jobb lapok vannak amik 32 GB-ig bővíthetők és 4 slot van bennük nem 2
Ezzel jobban járnál DDR3 , 1150, socket, 32 Gb max memória nem 16.
[link] csak 3 E-vel drágább.
Am 4 GB-vel önmagában semmit se fogsz érni ma már legkevesebb 8 kell mindenhova.
1150-es pricit szerezzél az 55-s az régi. Kb nincs is lap hozzá. A Chieftec az jó Vidi kari egyenlöre jó de 4 GB jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!