Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Acer aspire E 15 touchpad nem...

Acer aspire E 15 touchpad nem működik?

Figyelt kérdés
A mai nap folyamán vettünk egy acer aspire e 15 típusú laptopot.Rátelepítettem azonnal a windows 10 pro N 64 bit típusú windowst és nem tudom működésre bírni a touchpadot.A windows telepítése előtt sem működött és nincs kikapcsolva fn+f7-tel.Megpróbáltam a biosban is átállítani a touchpadot advancedről basicra de az sem csinált neki semmit.Minden apró segítségnek örülnék!Előre is köszönöm!

2017. júl. 18. 14:48
 1/1 CspCsj ***** válasza:

1.

BIOS-ban el is mentetteda változásokat F10-zel?

https://www.youtube.com/watch?v=6dCX71e7Kgs

2.

Ha modellszám alapján van újabb, akkor BIOS frissítést is próbálnék.

[link]

3.

Gyorsan rákeresve valakinek MBR >> GPT (UEFI) váltással helyrejött. (újratelepítést jelent, előtte BIOS-ban Legacy-t UEFI-re állítva és UEFI telepítőt indítva)

Nálad melyik van?

Start menün jobbegérgomb > Lemezkezelés > "Lemez 0" címkén jobbegérgomb > ha középtájon "Konvertálás MBR lemezzé" elem szerepel, akkor GPT van, ha "Konvertálás GPT lemezzé" szerepel, akkor pedig MBR van.

2017. júl. 18. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!