Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Menyire Megbízható/Jó ez a...

Menyire Megbízható/Jó ez a merevlemez? (WD Red 3,5" 1TB merevlemez - WD10EFRX )

Figyelt kérdés

Sziasztok lényegre térek szeretnék venni egy új merevlemezt egy olyat amit azért sokat nyúzhatok (értem rendszere telepítések, kis házi szerver üzemelés játékra nem 24-ben csak néha néhány órára, játékra) vagy is olyan merevlemez kéne ami sokáig bírja.

Szerintetek ez jó lenne rá "WD Red 3,5" 1TB merevlemez - WD10EFRX (Western Digital) "?

Néztem véleményeket és sokan írták hogy jó de azért itt is megérdeklődök?

Ja és egy link hogy honnan venném " [link] ".

2017. júl. 17. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:
megbízható merevlemez nagyon
2017. júl. 17. 13:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ.

Még annyi hogy bírja a áram ingadozást már úgy értem hogy mi felénk van hogy elmegy a áram néhány havonta már most 3-4 hónapja nem volt olyan de azért rá kérdek.

2017. júl. 17. 13:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van, viszont SSD mellett használom, főképp filmek és játék telepítők tárolására. Arra tökéletes, mert igen tartósra tervezik.

Viszont operációs rendszernek, programoknak annyira nem jó a sebessége miatt, oda inkább a Blue az ajánlott, vagy a Black, ha telik rá.

2017. júl. 17. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!