Menyire Megbízható/Jó ez a merevlemez? (WD Red 3,5" 1TB merevlemez - WD10EFRX )
Sziasztok lényegre térek szeretnék venni egy új merevlemezt egy olyat amit azért sokat nyúzhatok (értem rendszere telepítések, kis házi szerver üzemelés játékra nem 24-ben csak néha néhány órára, játékra) vagy is olyan merevlemez kéne ami sokáig bírja.
Szerintetek ez jó lenne rá "WD Red 3,5" 1TB merevlemez - WD10EFRX (Western Digital) "?
Néztem véleményeket és sokan írták hogy jó de azért itt is megérdeklődök?
Ja és egy link hogy honnan venném " [link] ".
Köszi a gyors választ.
Még annyi hogy bírja a áram ingadozást már úgy értem hogy mi felénk van hogy elmegy a áram néhány havonta már most 3-4 hónapja nem volt olyan de azért rá kérdek.
Nekem ilyen van, viszont SSD mellett használom, főképp filmek és játék telepítők tárolására. Arra tökéletes, mert igen tartósra tervezik.
Viszont operációs rendszernek, programoknak annyira nem jó a sebessége miatt, oda inkább a Blue az ajánlott, vagy a Black, ha telik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!