Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a billentyűzetről?

Figyelt kérdés

GIGABYTE Force K85-csak ez van magyar kiosztásba mechanikusak közül ami olcsónak számít, emellett világít fehéren is ami egy másik szempont a billentyűzeteknél számomra.

Jelenleg egy Aula Befire-t használok, nagy változást hozna ez a billentyűzet?

2017. júl. 16. 16:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Igen én is azt preferálom jobban de sajnos az Ozone Strike Pro valahogy nem az amit én keresek...nem győz meg.

Nincs semmilyen más billentyűzet fehér világítással magyarban?

Az ár már nem számítana mert úgy gondolom egyszer kell csak megvenni utána jó lesz sokáig és ezért kéne a lehető legjobb!

2017. júl. 18. 00:25
 12/18 A kérdező kommentje:
És a trust-nak a gxt white-ról van valami véleményetek?
2017. júl. 18. 10:57
 13/18 anonim ***** válasza:

Ilyen névvel nem találtam billentyűzetet. A Trust GXT 870-re gondolsz? Az nincs magyar kiosztással.

Pedig szerintem az Ozone-nal jól járnál.

Nem ismerem az ízlésed, Árukereső billentyűzet kategóriájában állítsd be filternek a mechanikus, háttérvilágítás opciót, ársávot is megadhatsz, aztán keresgélj. Általában a leírásban benbe van minden.

2017. júl. 18. 13:10
 14/18 A kérdező kommentje:

A gtx 880-ra gondolok.

Melyik cherry switch-nek felel meg ennek a billentyűzetnek a switche?

Illetve keresgéltem és találtam egyett kettőt:

Cooler Master Masterkeys Pro L illetve a Trust Gtx 880

A cooler master nagyon tetszik de sajnos angol,de így is esélyes!

A Gigabyte-it kilőttem mert rájöttem brown switch kell!

2017. júl. 18. 21:25
 15/18 A kérdező kommentje:
Melyiket vegyem,esetleg van valami más esetleg angol kiosztással brown switchel?
2017. júl. 18. 21:27
 16/18 anonim ***** válasza:

A Red-hez és a Brown-hoz, attól függ, hogy érezhető-e a gombnyomás. Erről nem találtam infót.

A Cooler Master biztos, hogy jó, a Trust-ot nem tudom.

A Cooler Master jó lesz, ha nem baj az angol kiosztás.

2017. júl. 18. 22:20
 17/18 A kérdező kommentje:

És esetleg valami más nincs?

Ne haragudj a sok-sok kérdésért de ennyi pénzért a lehető legjobbat akarom venni csak lövésem sincs melyik jó,melyik éri meg.

2017. júl. 18. 23:21
 18/18 anonim ***** válasza:

A Cooler Master tökéletes. Nem túl drága, a feltételeidnek megfelel, és jó értékelései vannak.

Ha olcsóbb kell, ott az Ozone. :)

Drágább árkategóriában ajánlom az Asus Strix Tactic Pro-t, kapható magyar kiosztással és többféle switch-csel.

2017. júl. 19. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!