Az alábbi spechez elég e az 500w-os táp. Cpu :I5 2500k gpu: gtx 750ti alaplap: gigabyte H61M-S2PV ram: kingston 2x4gb 1333mhz?
CPU: 95W
VGA: 60W
Ehhez adjunk meg hozza mondjuk 100W-ot, ami az egyebek, es a tobbi tenyezo.
300W eleg kell legyen, de ha nagyon tutira akarsz menni, akkor 350W vagy 400W maximum, ennel tobb felesleges.
Sztem ja, de csak ha nem lesz oc, de azert tennek bele egy 600 as chieftec-et mert azzal kicsit huvosebb lesz, es ha oc znal akkor is sokkal jobb lesz a 600w os, de ha 500 mellet dontesz az se baj ,de csak jo markat(chieftec ebbol en az eco t ajanlom ami olcsobb), egy ket coolermaster szeria) van egy csomo rosz marka is amik olcsobbak de,(nem a tapon kel sporolni, mert ha ugyjarsz mint en ( lent) akk nincs ra garancia h csak a tapod szal el) volt egy 550w os tapom bekapcsolasnal 64fokon indult...., (75 ig lazan felment) Egyszer veletlen nem figyeltem a hofokjat es.. Megeget(fust nem volt csak szag)
most chieftecem van 650w os felesleges a 650w egy vidikarival es oc nelkul de igy a hofok stabilan 45(kemeny munka mellett(spec. Fx6300 , gtx 1060(kemeny munka=jatszas)(ha nincs fent gephaz oldala akk kint melegebb van), es csak 30fok ha gyengebb jatekokkal jatszok, filmezesnel volt olyan h 20fokot mertem, es a szobaban 25 volt,(bar en nem hiszem azt h a 20fok valos volt). A hofok csak a tapra vonatkozik.
Az Akyga táp tényleg egy hulladék, bár a géped 150W-tól nem fog többet fogyasztani , így emiatt elegendő lesz a táp ez majdnem egészen biztos ha nem gyári hibás terméket fogsz ki, viszont egyáltalán nem biztonságos a használata, védelem nuku, akár egy szimpla áramszünet is okozhat problémát stb... én nem bíznám rá a gépet.
500-600W-os táp amúgy is felesleges, mert elég szar hatásfokkal fog üzemelni akkor.
Egy minőségi 300, nagyon max. 400W-os kellene neked.
A táp meg van már vagy más alkatrészt cserélnél most azért kérded, hogy elég-e a táp neki?
Gondolom nem akarsz sokat költeni a tápra, de MINIMUM minőségben egy Cooler Master MasterWatt 400 Lite-ot ajánlanék ez már nem olyan rossz, viszonylag nem is drága, de ha picit több pénzed van, akkor egy Be Quiet! Pure Power 10 300W-ot ajánlanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!