Hova tűnhetett az fps-m League of Legendsben?
League of Legends max grafikán 60+ fps produkált a gépem kb 1 hónappal ezelőttig. Azóta 20-40, de van hogy 10 alá is esik... és nem áll vissza a régi 60+ra.... Nekem ez így játszhatatlan sajnos, nem tudom megszokni.
Grafikát levettem low-ra ez sem segített a dologban az fps nem váltzotott semmit. Már újra raktam minden Drivert (Driver Booster4 ) segítségével illetve az AMD oldaról letöltve a legfrissebb Driver is, de semmi.
Gép: AMD Athlon X2 240 2.8GHZ
VGA: Sapphire HD 5670 1GB DDR3
RAM: 4GB
A gépet kitakarítottam, minden csatlakozó a helyén, nincs fellazulva semmi. A gép nem melegszik.
CPU: 50 fokon van 100% terheléssel, játék alatt ez se meglegszik 45-nél fentebb
VGA: 40 fokot se éri el játék alatt
Ötlet, hogy mi lehet a gond? Azon kivül hogy dobjam ki a kukába és vegyek újat :) Tervben van karácsonyra... de addig is furcsállom hogy hova tűnt...
Megnézem, köszi a tippet.
A gond az hogy rendszertelepítés előtt is csinálta már, akkor még a régebbi drivert volt fent, gondoltam 3 év után időszerű lesz újrakrani a Win10-t, hátha amiatt csinálná... de sajnos nem
Vagy megprobalhatod meg azt az opciot is bekapcoslni, hogy kliens bezarasa jatek kozben
Nagyon zabal
Nem azota kezdodott veletlenul hogy atvaltott mindenkinel az ujra?
Vicces vagy... :D Sajna nincs ott sem a kis huncut... Se régi Vga driver se LoL beállítás se Low grafika nem adja vissza a FPS-t.... Más játék ami gépigényesebb meg fut rendesen... Hiába raktam újra a játékot is az sem segít...
Az is fura hogy max grafon sé low grafikán is az FPS változatlan, még felbontásváltásnál is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!