Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezen a gépen elfutna a PUBG?

Ezen a gépen elfutna a PUBG?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Vga: Asus GTX960 Strix 2gb

Ram: 16gb ddr3 1600mhz

Cpu: amd a10-7700k

Azt hiszem ez az ami lényeges. Ha esetleg más információra is szükség van, akkor szívesen leírom.

A minimum gépigény lazán megvan, viszont az nem igazán takarja a tényleges minimális gépigényt, ezért is tettem fel ezt a kérdést.

1366x768 -as felbontáson játszanék. Ahogy olvasgattam a vga-ból a 2gb lehet nem elég, viszont nem feltétlen baj ez sem, mert újraindításokkal meglehet oldani. A processzor sem egy erős darab. Ennek cseréje tervben is van, de most nincs erre keretem.

Előre köszönöm a válaszokat! Átnéztem amit írtam, de az esetleges hibákért bocsánat, telefonról írtam.

2017. júl. 13. 01:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Eléggé optimalizálatlan játék sajnos. :S

A processzor lesz a leggyengébb láncszem (kis OC nem árt majd neki, ha bírja).

Olyan 30 FPS körüli értékekre lehet számítani.

[link]

(picit erősebb videokártya és processzor, de OC esetén hoznád a 860k szintjét, így kb. FPS-ben ott leszel mint a videóban szerintem)

Remélem, hogy tudtam segíteni valamennyire. :D

2017. júl. 13. 01:43
 2/10 anonim ***** válasza:
49%

10 éves amd(A10) procik nagyon gyengék....

kivéve am4-es rysen 7

2017. júl. 13. 08:14
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, az már egész szép szám, de nem tudom, hogy szabad-e tuningolnom a processzort. Annyi lenne a lényeg, hogy minimum beállítások mellett ha leugrok a repülőröl akkor meglegyen a 30+ fps és 30 alá ne essen. Visszatérve a tuningra. A tápom szerintem bírni fogja, be Quiet! pure Power 10 400W, az alaplapom viszont nemtudom mennyire szükséges a tuninghoz, de az nem valami jó, Asrock FM2A58M-VG3+. Ha minden jó, akkor is nulla tudással érdemes-e egyáltalán belekezdeni a tuningba? Mert gondolom videokból, illetve netről utána tudok nézni, mint sok más után is és nagyjából bele tudok tanulni, szerintem.

Szeretném ha legalább a 30+ fps meglenne, mert nagyon rá vagyok kattanva most erre a játékra.

Utolsó, veled pedig már nem egyszer találkoztam más kérdések alatt is és ott se adtál semmilyen értelmes választ, szóval a későbbiekben nem hiszem, hogy érdeleni fog ha írsz valamit ehhez a kérdéshez. Elsőnek ment a zöld.

2017. júl. 13. 10:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Illetve amit a kérdés kiírásánál is és most is kihagytam, hogy bár nem sokat jelent, de a vga alapból OC-olt.
2017. júl. 13. 10:32
 5/10 MGéza ***** válasza:
Nem tudod, egyáltalán az a chipset támogatja tuningot? Ha igen akkor 4GHz-t meg lehet próbálni annyit stabilan bír. Ha van némi kereted váltásra, akkor érdemes lenne elgondolkodni rajta.
2017. júl. 13. 12:05
 6/10 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy a feszültségen ne emelj. Az órajelen (szorzón) emelj, de mindig csak keveset (100Mhz-esével), aztán futtass le egy stabilitás tesztet utána pár percig és figyeld a hőmérsékletet. (Ilyet tud az AMD Overdrive is, bár az nem a valós hőmérsékletet írja ki, hanem, hogy mennyit melegedhet még a megengedett hőmérsékletig) Mindig emelsz kicsit az órajelent vagy a szorzón..., egészen addig míg a rendszer stabil marad a teszt alatt ÉS nem melegszik túl a proci. (70-75 fok felé ne menjen). Ha kékhalált kapsz ne ijedj meg, normális, az azt jelenti, hogy azon az órajelen az adott feszültséggel már nem stabil a processzor, de a feszültségen tényleg ne emelj, az nem ajánlott, főleg gyári processzorhűtővel.

A tápod bőven jó hozzá, minőségi darab, az alaplappal sincs probléma.

2017. júl. 13. 12:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez felejtős. Ha váltok processzort, akkor természetesen az újak felé hajlok, ami minimum egy alaplap cserét is hoz magával és mivel már újat akarok, ezért mindenképp a DDR4-es alaplapot is beválasztanám, amivel ugrik a 16gb ramom, mert az csak ddr3-as. Ezért is nem lett cserélve még a processzor. Egybéként néztem egy videot, ahol a vga megeggyezik és a processzor fx6300. Kicsit utána keresgéltem, és nem sokkal erősebb az enyémnél.(persze 6mag, de a játék nem használja ezt ki) Ebben a videoban szépen futott az illetőnek a játék kb. 50fps-el közepes beállítasokon. Itt a video linkje: [link]
2017. júl. 13. 12:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó választ még nem láttam, köszönöm. Ha hazaérek mindenképp nekiesek, hátha kitudok hozni valamit a processzorból.
2017. júl. 13. 12:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Aki esetleg hasonló géppel, az általam feltett kérdésen gondolkodik, akkor ne tegye tovább. Minimum beállítások mellett, semmi húzással, a repülős rész kivételével mindenhol hozza a 40+ fps-t, van ahol a 90-et is megüti. A visszaszámlálásnál nagyon kevés volt az fps-em és meg is ijedtem tőle, viszont ugrás után normalizálódott rendesen. Köszönöm szépen még egyszer annak aki segített, húzásra nem volt szükség.
2017. júl. 15. 22:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Gépem:

AMD Athlon X4 840 (5 éves)

8GB DDR3 Ram (2x4)

és/illetve egy AMD Radeon R7 250 1GB GDDR5 Gond nélkül Fut rajta. Legkevesebb FPS-em eddig 29-28 volt átlagban 45 van.

Szóval neked is futnia kell

2017. júl. 21. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!