Ezen a gépen elfutna a PUBG?
Sziasztok.
Vga: Asus GTX960 Strix 2gb
Ram: 16gb ddr3 1600mhz
Cpu: amd a10-7700k
Azt hiszem ez az ami lényeges. Ha esetleg más információra is szükség van, akkor szívesen leírom.
A minimum gépigény lazán megvan, viszont az nem igazán takarja a tényleges minimális gépigényt, ezért is tettem fel ezt a kérdést.
1366x768 -as felbontáson játszanék. Ahogy olvasgattam a vga-ból a 2gb lehet nem elég, viszont nem feltétlen baj ez sem, mert újraindításokkal meglehet oldani. A processzor sem egy erős darab. Ennek cseréje tervben is van, de most nincs erre keretem.
Előre köszönöm a válaszokat! Átnéztem amit írtam, de az esetleges hibákért bocsánat, telefonról írtam.
Eléggé optimalizálatlan játék sajnos. :S
A processzor lesz a leggyengébb láncszem (kis OC nem árt majd neki, ha bírja).
Olyan 30 FPS körüli értékekre lehet számítani.
(picit erősebb videokártya és processzor, de OC esetén hoznád a 860k szintjét, így kb. FPS-ben ott leszel mint a videóban szerintem)
Remélem, hogy tudtam segíteni valamennyire. :D
10 éves amd(A10) procik nagyon gyengék....
kivéve am4-es rysen 7
Köszönöm a választ, az már egész szép szám, de nem tudom, hogy szabad-e tuningolnom a processzort. Annyi lenne a lényeg, hogy minimum beállítások mellett ha leugrok a repülőröl akkor meglegyen a 30+ fps és 30 alá ne essen. Visszatérve a tuningra. A tápom szerintem bírni fogja, be Quiet! pure Power 10 400W, az alaplapom viszont nemtudom mennyire szükséges a tuninghoz, de az nem valami jó, Asrock FM2A58M-VG3+. Ha minden jó, akkor is nulla tudással érdemes-e egyáltalán belekezdeni a tuningba? Mert gondolom videokból, illetve netről utána tudok nézni, mint sok más után is és nagyjából bele tudok tanulni, szerintem.
Szeretném ha legalább a 30+ fps meglenne, mert nagyon rá vagyok kattanva most erre a játékra.
Utolsó, veled pedig már nem egyszer találkoztam más kérdések alatt is és ott se adtál semmilyen értelmes választ, szóval a későbbiekben nem hiszem, hogy érdeleni fog ha írsz valamit ehhez a kérdéshez. Elsőnek ment a zöld.
A lényeg, hogy a feszültségen ne emelj. Az órajelen (szorzón) emelj, de mindig csak keveset (100Mhz-esével), aztán futtass le egy stabilitás tesztet utána pár percig és figyeld a hőmérsékletet. (Ilyet tud az AMD Overdrive is, bár az nem a valós hőmérsékletet írja ki, hanem, hogy mennyit melegedhet még a megengedett hőmérsékletig) Mindig emelsz kicsit az órajelent vagy a szorzón..., egészen addig míg a rendszer stabil marad a teszt alatt ÉS nem melegszik túl a proci. (70-75 fok felé ne menjen). Ha kékhalált kapsz ne ijedj meg, normális, az azt jelenti, hogy azon az órajelen az adott feszültséggel már nem stabil a processzor, de a feszültségen tényleg ne emelj, az nem ajánlott, főleg gyári processzorhűtővel.
A tápod bőven jó hozzá, minőségi darab, az alaplappal sincs probléma.
Gépem:
AMD Athlon X4 840 (5 éves)
8GB DDR3 Ram (2x4)
és/illetve egy AMD Radeon R7 250 1GB GDDR5 Gond nélkül Fut rajta. Legkevesebb FPS-em eddig 29-28 volt átlagban 45 van.
Szóval neked is futnia kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!