Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Huawei9 Lite-on hogyan...

A Huawei9 Lite-on hogyan lehet kihasználni az SD kártyát?

Figyelt kérdés

Huawei p9 lite 2017. Kaptam egy SD-kártyát, de nem tudok áthelyezni semmit rá. Már be van telveve a teledon memóriája, pedig alapértelmezettre van állítva az SD-kártya, de mégsem telepít semmit rá.

Az alkalmazásokat sem tudtam átrakni.

Csak a képeket raktam át, amik olyan 1 Gb-ot foglalnak, viszont a telefon tárhelyéből márcsak 200 Mb maradt, amire még a frissítéseket sem bírom telepíteni.

Hogyan lehet átrakni az sd-kártyára pl. az alkalmazásokat?

2017. júl. 12. 16:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Én amikor ennek utána néztem 2015-ben, azt a választ kaptam, hogy az android nem engedi az alkalmazásokat sd kártyákra telepíteni, és kizárólag csak a telo memoriájára lehet őket rakni (android 4-es verzió). Lehet h azóta sem változott.
2017. júl. 12. 16:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja bocs, lehet h félre értettem a kérdésedet. Úgy érted h képet meg videókat illetve egyéb fájlokat sem tudsz áthelyezni a kártyára? Akkor gőzöm sincs.
2017. júl. 12. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát görgesd végig az alkalmazásokat, és mindegyiket nézd meg, azért a jó részüket rá lehet a kártyára rakni.
2017. júl. 12. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!