Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » I5-ös processzor mellé elég a...

Son kérdése:

I5-ös processzor mellé elég a 4GB memória?

Figyelt kérdés

Kicsit gyanúsan látom, hogy egy árban vannak újszériás I5-ös és egyszerű I3-as laptopok. Ezért nyilván az i5 mellett döntenék. Viszont elég nagy áremelkedés van 4GB és 8GB-os memóriák esetén. Hallottam már olyat is hogy már i3 mellé is kell legalább 8GB. Mennyire igaz ez?

Elsősorban csak Leauge of Legendssel és egyéb online játékokkal játszom, a legújabb játékok nem érdekelnek.

2017. júl. 9. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
LOL menni fog vele, komolyabb játékokhoz viszont 8 a minimum.
2017. júl. 9. 15:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Nyilván működni fog, nem így értettem :D Csak hogy nem-e felesleges i5-öt vennem, ha csak 4GB a memória. Ki lehet-e használni úgyis a procit?
2017. júl. 9. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Kilehet persze, csak az új játékok közül már kell néhánynak a 6-8GB simán.
2017. júl. 9. 15:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Ilyen assasins creed, meg ilyesmi játékokkal nem nyomom. Mint írtam csak ilyen online, leginkább MMO játékok. Ha jól tudom ezek nem igényelnek különösen nagy gépigényt. De az időm 90%-ban úgyis csak LoL-oznék.

Köszönöm a válaszokat.

2017. júl. 9. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem szoktam MMOval játszani, úgyhogy fogalmam sincs azok mennyi memóriát használnak, de pl. egy online FarmVille 2 is simán megeszik 4GBnál több memóriát, de mondjuk az egy ronda, optimalizálatlan trágya.
2017. júl. 9. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!