Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Manuális feltelepíthetem az...

Manuális feltelepíthetem az új frissítést a win10 re?

Figyelt kérdés

Nemrégiben olvastam hogy jött egy nagyobb frissítés a win 10-re, amivel változik a rendszer build száma.

Ahol olvastam ott írta a cikk hogy: A Windows 10 alkotó kiadása esetén (Version 1703) az új Windows Update-en már elérhető KB4022716-os frissítéssel a rendszer buildszáma megváltozik 15063.447-re. Nekem a következő van: 15063.413

Autómatikus frissítés be van nekem kapcsolva, de még nem frissítette fel. Viszont az oldalon le lehet szedni a frissítést és fel lehet telepíteni.

Lesz valami baja arendszernek ha feltelepítem? Vagy várjak még hátha én is megkapom?

2017. júl. 9. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:

futtatásba írd be winver

win gomb + R a futtatás és az ablakba írd be winver és nyomj entert.

Ott kiírja a fő build számot

az neked mi?

Ha 1607 akkor az még nem kapta meg az alkotói frissítést, ha 1703 akkor már megkapta.

Vagy le tudod tesztelni ha beírod a start menübe egy új funkciót az "éjszakai fény"

ha feldob ilyen opciót akkor már megvan a frissítésed.

2017. júl. 9. 12:57
 2/7 A kérdező kommentje:
1703 as a verziószám, de a build szám az nem a legújabb
2017. júl. 9. 12:58
 3/7 A kérdező kommentje:
van éjszakai fényem. DE jött ki valami javító frissítés 2 héttel ezelőtt, amit én még nem kaptam meg és változik a build száma az oprendszernek 15063.413 helyett 15063.447-re. De nekem még a 413 mas build szám van, és alegújabb a 447. Kézileg felnyomjam?
2017. júl. 9. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Amiről te beszélsz azok az alverziószámok, a fő bild számod már a legújabb creators update vagy alkotói frissítés build-je.

Ami utána van 15063.413 -ról változik minden egyes kis frissítéssel. Ha ma kijön egy patch az akármilyen javításként, akkor fog az al-verziószám módosulni természetesen.

Ez fel fog menni majd neked a windows updattel automatikusan, nem kell ennyire rápörögni, ezek általában nem kritikus hibajavítások. Ami kritikus, azt rögtön felteszi a windows.

Menj be a frissítésekbe és nyomj egy manuális frissítést, ha ennyire zavar. Ha pedig még nem teszi fel, akkor az azt jelenti, hogy a mi régiónkba még nem engedi az M$ szerver letölteni, hanem ütemezi, és majd a napokban megkapja a gép.

2017. júl. 9. 13:20
 5/7 A kérdező kommentje:

értem köszönöm :) csak sokan írják hogy nekik már megjött :)

köszönöm a választ és a segítséget is :)

2017. júl. 9. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Illetve még annyi, hogy a M$ minden hónap második keddjén ad ki frissítéseket, ami magyar idő szerint már szerda, ami ebben a hónapban 12-ére esik majd.

Ettől csak a kritikus hibajavítások kiadásai térnek el, mint a legutóbbi Wannacry vírus miatti hibajavítások.

2017. júl. 9. 14:20
 7/7 A kérdező kommentje:
hát nekem utoljára ekkor volt frissítésem: 2016. 06.14. Azóta nem volt :)
2017. júl. 9. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!