Ez a számítógép milyen játékokhoz?
Az utolsó, tehát a GTX 1050 Ti változat már használható, DE ebbe is kell +4GB RAM, az alap 4GB nagyon!!! kevés.
Azzal együtt a mai játékokat 1080p medium beállításokkal simán el fogja vinni.
Persze a 320GB HDD sem túl sok, de aránylag jó alap gép.
gt 730 netezős gépbe való, azzal játszani nem fogsz.
gtx 1050ti egy fokkal jobb, de elég régi a processzor, ha bármi lesz külön alaplapot vagy procit találni hozzá kész művészet, + bővíteni se tudod nagyon.
4GB memória vicc, a mai op rendszereknek kell 2-2,5 GB alapjáraton, hol van akkor a játék. Nekem 16GB van a gépemben és van hogy 13-14et használ, de alapjáraton játékoknál 6-7 GB kihasználtság megy.
320 GB-os hdd tipikus raktárkészletbe beragadt valami amit el kéne passzolni, jó eséllyel évek óta ott rohad valamelyik polcon.
A gépház csapnivaló, 2 ventis + a hdd tartó teljesen tömör így kb le is van korlátozva a szemből lévő légbeszívás úgy 40%-ra, értelmetlen dizájn.
A szlogen, hogy jól bővíthető arra utal, hogy jól lehet bele új procit, alaplapot, ramot meg hdd-t venni, mert annyit ér.
Nem éri meg a legkevésbé sem azt a 135 ezret. (+ Imperium nem arról híres hogy minőségi tápegységet rak a gépbe, tehát ott be quiet system power minimum szint biztos nem lesz).
Raijintek Arcadia
Be quiet! 400W System Power 8 BN240
MSI B250M PRO-VD
Kingston 8GB DDR4 2400MHz KVR24N17D8/8
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Pentium G4560
Ez így kb 95-100e, a maradékból ha új videokártyát akarsz, akkor RX 460 2gb-os verziót kapnpni 30-35e-ért pcx-en.
Ez a gyári új opció.
Aztán ott van a félkonfig + hozzávásárlás opció a hardver apróról vagy egyéb oldalakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!