Miért írja ki minden bekapcsoláskor az LG monitorom hogy "Power Saving Mode" DVI-D?
Figyelt kérdés
A gép bekapcsol de a monitor nem, rádugtam a másik monitort is (Viewsonic) avval sem működött ugyanúgy bekapcsol a gép de képet nem ad, kivettem a bios elemet is meg a memóriákat (HyperX 8GB 1600Mhz) és ugyanúgy semmi videókártya:Asus Radeon R7 250 1GB táp: Chieftec 550W2017. júl. 7. 14:15
1/11 anonim válasza:
1. pontosan milyen monitorról beszélünk?
2. a monitorodon is van dvi-d csatlakozó és a gépet a monitorral dvi-d dvi-d kábellel kötöttted össze? Tehát nincs semmi gagyi dvi-d d-sub (vga) átalakítózás?
3. rendesen be van dugva a dvi-d kábel mindkét oldalon?
4. a monitort az alaplapi kiementre kötötted rá, vagy a videokártya csatlakozójára?
Így látatlanban vagy a monitort dugtad rá az alaplapra, miközben bent van a videokártya, vagy vettél egy 100 ft-os dvi-d - d-sub átalakítót, ami nem fog működni mert a dvi-d cask és kizárólag digitális jelet ad ki a d-sub meg csak analóggal tud dolgozni, ezért oda speckó átalakító kell (6-10e forint közt találod őket aktív adapteres átakalító néven, pl:
Ez NEM alkalmas átalakításra:
[link] )
2/11 Dongaben válasza:
Egy angol nyelvű oldalon ilyesmit olvastam: A monitor kikapcsolt állapotban van, és így kell indítani a PC-t. Amikor érezhetően betölt az Op. rendszer, akkor megmozgatni az egeret, vagy lenyomni egy billentyűt, aztán bekapcsolni a monitort. Ez, nekem sz@r megoldásnak tűnik, de állítólag használ..."nemtom"... Szerintem is inkább kábel, vagy átalakító...
3/11 A kérdező kommentje:
Eddig működött rendesen amíg egy Cooler Master TX4-es hűtöt be nem raktam mert eddig egy Hyper 103 volt benne csak le kellet cserélnem de ez nem befolyásolja szerintem azt amit írtam és a DVI csaylakozó is jól be van dugva nem lötyög, jól oda van fogatva
2017. júl. 7. 14:45
4/11 Dongaben válasza:
Hűtő cserénél nem mozdulhatott ki valamelyik csatlakozó az alaplapon? Érdemes volna végignézni.
5/11 A kérdező kommentje:
Milyen csatlakozóra gondolsz pontosan?
2017. júl. 7. 14:51
6/11 Dongaben válasza:
Konkrétan...mindre. Nem találkoztam még ilyesmivel. Alaplapi videókártyával működik?
7/11 A kérdező kommentje:
Avval is néztem és avval sem :/
2017. júl. 7. 15:04
8/11 Dongaben válasza:
Másik kábel van kéznél? Sokszor csak ennyi a hiba...
9/11 A kérdező kommentje:
Már próbáltam minden DVI kábellel meg D-Subbal is ugyan ez a hiba
2017. júl. 7. 15:19
10/11 Dongaben válasza:
Gyanítom, hogy a proci hűtő cserénél lehetett a gond. Egyáltalán: Indul a rendszer? (Ezt monitor nélkül is lehet érezni.) Esetleg, kimozdult a proci...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!