Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot tudnátok...

Milyen laptopot tudnátok ajánlani 300 000 Ft-ig?

Figyelt kérdés
Egyetem mellé kell, mérnökinformatikus szakra. Mindenképpen laptop kell, mivel fontos a hordozhatóság

2017. júl. 7. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:

BME-n (és ezen a szakon) pont nem fontos a laptop és a hordozhatóság.. Sőt.. Inkább még hátrány is. Tudom, mert én laptop nélkül csináltam végig ugyanezt a szakot, ugyanitt..

Ez csak egy tévképzet, amellyel azért nyugtatnád önmagad, amiért laptopot vennél PC helyett, de legyen...

Lenovo-t, vagy Dell-t ajánlom, lehetőleg business kategóriásat 300 közelében, kb. mindegy hogy mit, mert ebben az árkategóriában úgysem lesznek kiemelkedően jók, de jóval tovább bírják a gyűrődést és az igénybevételt, mint consumer társaik...

Figyelj arra, hogy a nyílló része fémes legyen, mert könnyen elhasználódik..

Ajánlom a "refurbished" termékeket, amelyek fél évet csücsültek boltban, majd gyárba visszaküldve újra összerakták őket. Annak idején Ebay-ről vettem 300-ért egy 480 ezres gépet, ugyan dán a billentyűzete, de sztem így is jól jártam..

2017. júl. 7. 15:22
 2/3 anonim válasza:
Asus log :)
2017. júl. 8. 11:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Macbook Air vagy régebbi Macbook Pro modellek. Én Macbook Airrel tanulok programozónak Holladiában. Itt sokkal több hangsúlyt fektetnek a programozásra és kevesebbet az elméletre, mint Magyarországon.

Minden programnak van Mac megfelelője vagy alternatívája.

2017. aug. 23. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!