Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy szedjem ki ezt az alaplapot?

Hogy szedjem ki ezt az alaplapot?

Figyelt kérdés

Asus A8 N-E.Régi Foxconn házból.Fura távtartócsavarok tartják,se csillag,se In busz kulcs,se egyenes csavarhúzó nem megy beléjük.A ház manualja szerint jártam el,mégse tudtam kiszedni.A távtartócsavarok egy tartólemezre fogják,aminek a manualban csak a behelyezése van leírva.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. júl. 7. 11:17
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Az 1.képen!Jó lehet inkább ezt a kombót a kukába dobom,de várok még ötleteket,akinek van ilyen háza.
2017. júl. 7. 12:56
 12/26 anonim ***** válasza:

Ezek az én házamban levő távtartók, és a kipattintó műanyag szerszám

[link]

[link]

De ha hátulról nem férsz hozzá, akkor csak az alaplap felől lehet kiszedni. Próbáld meg egy laposfogóval ezeknek a bevágott fejű távtartóknak a végét megfogni és nagyon óvatosan kicsavarni. Ki kell, hogy jöjjenek, mert csavarosak. A többivel nem tudom, hogy mit lehetne csinálni, de gondolkozom rajta.

2017. júl. 7. 13:07
 13/26 A kérdező kommentje:
A távtartó csavarok igen valahogy így néznek ki.A ház igen sajnos szegecselt
2017. júl. 7. 14:08
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!
2017. júl. 7. 14:52
 15/26 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez a zöld izé az amivel ki lehet pattintani az alaplapot.
2017. júl. 7. 15:35
 16/26 A kérdező kommentje:
Próbàltam màr nem ment.Gyengén és erősen is.
2017. júl. 7. 17:39
 17/26 anonim ***** válasza:
Megállt a tudományom
2017. júl. 7. 22:32
 18/26 A kérdező kommentje:
Lehet kalapàccsal kitöröm Xdd
2017. júl. 8. 11:44
 19/26 anonim ***** válasza:
Meg tudnád mondani a ház típusát? Hátha abból ki lehetne deríteni hogy hogyan lehet ezt az alaplapot kivenni ebből a házból. Innen úgy tűnik, hogy ezekkel a félgömbfejű valamikkel kiszedhetetlenül odaszögezték a lapot a házhoz. Beszállt a fiam is az alaplapkiszedő projektbe. Több szem többet lát alapon.
2017. júl. 8. 13:58
 20/26 A kérdező kommentje:
Foxconn 3GTH-001 a típusa
2017. júl. 8. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!