Mennyiért tudnám eladni kb ezeket a hardvereket?
alaplap: [link]
videokártya: [link]
táp: [link]
processzor: [link]
ehhez hozzáadnám a deepcool processzorhűtőmet pluszba, nem tudom a márkáját pontosan, eladni meg nem akarom így, 5-10k körül lehetett.
Köszönöm a segítséget!
Hát gondolkozz ésszel.
g4560+alaplap=37k, ami jobb mint egy fx.
Táp:13k
Videokértya:42k
Ezek az árak új alkatrészekre vonatkoznak, szóval azzal is számolj, hogy a tiéd használt nyilván.
computer imperiumnál lett megvéve a gép összerakatva gyárilag kb 1 éve,csak a procihűtőnek nincs meg a doboza és papírja,illetve minden másnak a doboza megvan papirokkal meg mindennel,+nem széthajtott gamer gépről beszélünk,mondjuk ez mit sem számít,úgyse hiszi el senki aki vásárolni akar:D
csak azt szeretném tudni kb mennyit érnek,ha megválok tőlük.
Hát írtam.
25k+13k+42k=80k
Plusz vond le, hogy használt. Meg ad hozzá a hűtőd, ha azt is eladod.
Nézd meg, hogy hardverapro.hu-n mennyiért mennek az alkatrészek külön külön. Én olyan 80-90 ezer Ft körül próbálkoznék, ha egyben akarnám eladni.
Alaplap 10-15 körül
Videokártya 40 körül
Táp 10 körül
Proci 20-25 körül
Ezek már a használt árak. Hűtőt meg max 5-re saccolom. 10-et biztos nem ér, 8-ért ment el vízhűtés Deepcool venti az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!